petak, 26. srpnja 2013.

ljetni favoriti.

Girly je nedavno napisala post o svojim ljetnim must have stvarčicama i time me inspirirala da i ja pofotkam svoje trenutne favorite - ili bar mali dio njih.


Benetton kombinezon kojemu će ovo biti treće ljeto. Većinom ga nosim po plaži i isključivo na putu. Desno je no name haljinica kupljena u second handu. Jedan od boljih ulova s tim da ću je isto tako nositi putujući. Nije mi materijal za grad.


Platnene torbe i moje vjerne sandale koje me svake godine nažuljaju, ali ih ne puštam. Imaju već hrpu ljeta u sebi, izblijedjele su, imaju fleke od morske soli i na par mjesta su zguljene i izudarane, ali su mi najdraža ljetna obuća ikada <3


Što se kozmetike tiče izdvajam Clarinsovu toniranu kremu, Maybelline Rocket Volume maskaru koja je, bez pretjerivanja, najbolja maskara ikad, Maybelline Color Sensational Popstick ruž koji sam prošle godine dobila od Doriane i Essence Iced Chai Latte lak za nokte iz davne limitirane kolekcije Creamylicious. Lakić je sve ono što OPIć Ticke My France-y nije - toplijeg je podtona (rozo, a ne maslinasto bežast), jačeg prekrivanja i moram priznati nešto trajniji.


Kao i svakog ljeta čita se Kundera, pohode festivali, koncerti i putuje se gdje se stigne. Narukvice sam uzela od moje P., žena se bacila u manufakturu. 


Sluša se Twin Shadow, Frank Ocean, Grimes, MajesticCasual postaja i štogod launđasto i neumarajuće mi uđe u uho.

Gledam Sex and the City (da!) i Happy Endings <3


Otkrila sam da je New Girl koja mi baš i nije sjela totalni rip off ove serije što mi je dalo još jedan razlog da ju volim!

Volim ljeta. Da, vruća su i sparna i mozak mi je na auto pilotu, ali baš to omogućava da popijemo sve one radlere i gemište odgovorne za najveće gluposti i najbolje priče kojih ćemo se na jesen kolektivno sramiti ;)1 komentar:

Lendoxia kaže...

Slazem se sa zadnjom slikom :D i s ovim da je NG ripoff HE ali oni su mi se srozali na kraju i bolje je da su ukinuti

Objavi komentar

Pokreće Blogger.