ponedjeljak, 28. svibnja 2012.

Zadar roadtripProšlu nedjelju vratila sam se doma nakon tjedan dana Zadra. Nakon što se se dojmovi i planovi posložili, sve slike skupile na hrpu, a neki novi odnosi krenuli definirati, spremna sam krenuti čmiinim stopama i zatrpati vas s par slikica predivnog grada (nisu sve moje budući da je fotić zaboravlje doma, a ajfon utopljen u moru, ali autori su šerali) :)

Bilo je divno oslobađajuće prošetati se nepoznatim gradom, umočiti stopala u more, probati orgazmičku pana cottu u Bruschetti i ugodno razgovarati uz fino vino i zalazak sunca s nekoliko <3 novih ljudi...

Nije taj Hičkok bio lud :) Fakat je najljepši :)

"Orgije" :D i Pozdrav suncu su isto bili zabavni.
Soundtrack puta bio mi je vrlo neočekivani Flo Rida (rekla sam da se ajfon utopio!) uz kojeg vas sad ostavljam :D


A ako radite nešto u nekoj NGO i uči vam se (na vrlo zabavan i kreativan način) kako raditi još bolje, putovati za minimalne novce i upoznati hrpetinu ljudi čekirajte SaltoYouth ;)

4 komentara:

anamy007 kaže...

obozavam Zadar, predivan grad

Lendoxia kaže...

joj Zadar bila sam samo jednom i to davno, bas mi je zelja posjetit ga opet :)

Iva kaže...

Moj grad. :) Još mi je ljepši kad ga netko drugi opisuje, zaboraviš da je divan kad živiš tamo :)

CaffeLatte kaže...

i meni se zadar sviđa, onaj stari dio, ne znam šta mi je toliko privlačno, tako i u splitu mi se sviđa stari dio. ah kad sam i ja stara. nego, jesi to bila u "na po ure"? nadam se da ćemo i ove godine svratiti tamo jer smo na pagu na moru, pa nam je blizu, kakti :) nego, šteta ajfona, al valjda je sve ostalo bilo ok.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.