nedjelja, 27. studenoga 2011.

Beauty review: Illamasqua satin primer

Ovaj primer dobila sam još pred par mjeseci, no nisam baš koristila primer dok je bilo toplo nego sam ga sada uspjela testirati kako spada, pa vam donosim recenziju.

Proizvod se nalazi u plastičnoj ambalaži sa crnim čepom, koja se nalazi u crnoj kartonskoj kutiji jednostavnog, ali efektnog dizajna. Pakiranje sadrži 30ml proizvoda. Ne znam koja je cijena kod nas, no na internetu sam vidjela cijenu od oko 19 funti.

Primer je bijele boje, potrebno ga je vrlo malo da se pokrije površina cijelog lica, jako lijepo se upija i koži daje sjaj, vidjet ćete u swatchevima. Srednje je gustoće i iako je bijele boje, to se na licu neće vidjeti. Šminka je sa njim na licu bez micanja, zaista nemam zamjerki.
Ima vrlo fin, decentan miris, sigurno vas neće smetati. Kao što sam rekla, i kako piše i na njemu - satin, ovo je primer koji će vašoj koži dati fini sjaj. Ako imate masnu kožu, ovo nije nešto što bi poželjeli, no ima i mat primer, koliko sam uspjela skužiti, tako da bi to možda bilo sretnije rješenje za vas. Ja imam mješovitu kožu, no često se zasjajim tako da bi ja rađe mat verziju jer imam averziju prema bilo čemu sjajnome. :/

Sve u svemu preporučam ga, u Illamasqua dućanu ga možete isprobati, pa vidjeti kako vam odgovara. Minus je jedino možda cijena, zavisi koliko ste spremni dati za ovu vrstu proizvoda.
1 komentar:

Doriana Gray kaže...

Imam ga i ja... meni je onako... li-la... ne stavljam ga baš.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.