petak, 14. listopada 2011.

Posjet Illamasquai

Jedva sam dočekala da se otvori, a prošlo je 6 dana nakon otvorenja, a ja sam tek sada otišla. Povukla sam i Dee sa sobom. Ja sam se namjerila na kričavo rozi ruž pa sam ga htjela vidjeti izbliza, isprobati na ruci itd. Dočekale su nas 4 tete u dućanu, odmah su nam prišle, objašnjavale za što je koji proizvod, kako se može koristiti itd. Super je kod njihovih proizvoda da se jedna stvar može koristiti za sve. Recimo, olovke su 100kn, što je dosta visoka cijena, ali ako uzmete u obzir da druge olovke vjerovatno ne možete koristiti i za oči i za usta npr, ovo nije skupo. Jednu olovku za usne običnu, blijedu sigurno da nanesete na oči ne bi se vidjelo, ove olovke su dosta intenzivne. Pigmenti i rumenila u kremi se mog stavljati bilo gdje. Imaju veliki izbor nijansi pudera i korektora, tu smo svi na dobitku. Meni je recmo horor tražiti puder jer su mi svi pretamni, ovdje nema tog problema :)) Puderi su mislim oko 200, 230kn što je meni ok cijena.

Što se tiče uređenja, čitala sam kod Maybe da je ona nedavno bila i da nije nešto oduševljena, ja moram priznati da jesam. Prostor je crni, visok, sa posterima kolekcijama Illamasque, svugdje se nalaze crni pultevi sa izloženim testerima proizvoda. Sviđa mi se ovakvo uređenje jer imaš mjesta razgledati, ništa nije nagurano. Tete su jako simpa i pristupačne, pune savjeta i spremne vas namazati proizvodom koji vam se svidio. Tako sam ja isprobala ruž koji me je zanimao, no teta je za šljokice kao i ja, pa mi je dodala pigmente na oči, pa sam se fino šljaštila :D

Dee je teta isto namackala, prvo se nije dala, ali ja sam navijala jer Dee se ne šminka skoro uopće, tj vrlo malo i određenim bojama :D Baš je fino dobila boje. Ja sam se na kraju odlučila za sjajilo, na tetin prijedlog. Platila sam ga 120kn, a ja inače nikada ne dajem troznamenkaste cifre za određene proizvode. Ovo sjajilo je divno, gusto, odlično pigmentirano, kao tekući ruž, ne lijepi se, nije prozirno, puno boje i postojano. Uzela sam nijansu frenzy.
Evo slikica.


Na odlasku je teta zamijetila da mi je otišao lak na noktima pa mi je na blagajni, dok sam plaćala, usput nalakirala nokte u identičnoj boji kao i sjajilo.


Mi se namjeravamo vratiti već idući tjedan, zapikirala sam jedno rumenilo krasno (155kn im je cijena inače), jučer smo zapravo bile samo u prolazu, ali dovoljno da se oduševimo. Svakako preporučamo :)

Jeste ih vi već posjetili, ako jeste, što ste kupili? :D

Broj komentara: 5:

Mihaela kaže...

Great post. I really like your blog.^^

my blog♥mfashionfreak

Please follow me if you're not already so I could make a GIVEAWAY. I'd love to get more followers! I'll follow you back.

Mihaela kaže...

Great post. I really like your blog.^^

my blog♥mfashionfreak

Please follow me if you're not already so I could make a GIVEAWAY. I'd love to get more followers! I'll follow you back.

Josipa kaže...

joj stvarno,pa to je fantastična usluga,moram otići svaka im čast,to ja zovem rješavanje konkurencije,baš me zanima hoće li i meni takvi biti,ako da,pišem im milijun pohvala kao i ti :)
sjajilo je stvarno pigmentirano,baš mi se sviđa,stavi ga na usnama.

Andy kaže...

stavit ću, danas sam ga baš imala, divno je. baš ću pogledat kojih još nijansi ima, uzela bih još koje. bit će slike na usnama samo dok dovedem bradu u red, jer mi je cijela pobuna izbila na njoj :(
javi kako je tebi bilo :)

Lastavitza kaže...

Zavidim! :)
Tete su, sudeći po priči, super :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.