O čemu pišemo?

Da znate otprilike kakve vas teme očekuju na našem blogu, ovdje ćemo malo napisati o svakoj. :)Strogog tjednog rasporeda smo se riješile, ali i dalje imamo redovne rubrike:

Tjedno možete čitati Beauty reviewove, Beauty novitete, recenzije svega i svačega. I dalje ćemo pisati Meet the Bunch i Quicky meets - neke naši fejvoritse i svašta nešto o nama jer smo narcisi. :D
Bunchstyle - preporuka filma, knjige, serije, biljke je i dalje tu. :)Moda je neizostavna. No ne pišemo samo o našim šopinzima (iako su takvi postovi najčešći :D), nađe se tu i pokoja najava nove kolekcije, editorijali ili općenito nešto o modi.
Naravno, Aleta je tu i dalje sa svojim receptima, Čmi sa svojim šopinzima i krasnim pigmentima, Dee sa random pizdarijama, Doriana sa rezultatima svog Fat&Furious izazova, Girly sa svojim lookovima i LMC sa svojim hipsterajem. :D

Mjesečno imamo prestavljanje/suradnju sa jednim kreativcom (+giveaway), post Što smo zafitiljile u smeće (sa mini recenzijama).


Ako imate kakav prijedlog što želite čitati na ovom blogu (na naš osebujan način :D), pišite na mejl ili na fejs stranici ili ostavite komentar. :)

Pokreće Blogger.