nedjelja, 7. veljače 2016.

Recenzija (kind of) filma: Oklada stoljeća


Iliti Dosada stoljeća.
Radnja filma je o financijama, bankama, nešto, bla. Nemam pojma.


Kaže Cinestar:
Oklada stoljeća, istinita je priča o nekoliko izuzetno vještih investitora koji su u razdoblju od 2007. do 2010. iskoristili situaciju stalnoga rasta cijena ne­kretnina i stvaranja velikoga broja hipoteka te su bogatstvo stekli nepopularnim, proračunatim klađenjem na financijski raspad.Zašto sam pobogu izabrala ovaj film?

Izbor filmova u kinu trenutačno je strahovit. Dok čekam da Deadpool dodje, gledam apsolutna sranja (srijedom jer sam škrto đubre) jer jbg, volim ići u kino. Izbor je bio izmedju ovog i Revenanta i ne znam na kojim drogama smo frendica (ubuduće ćemo ju zvati Fru) i ja bile da smo izabrale ovaj. Na glupoj "Christian Bale je seksi" drozi, eto kojoj. A Leonardo će ionako dobiti pityOscara pa ćemo to doma gledati.
Christian Bale u ovom filmu nije seksi. Jedna od uvodnih scena je on čudak sa groznom frizurom i staklenim okom i ja koja shvaćam u kakav horor sam se upustila.Od šoka sam i prosula trećinu kokica po svemu ikad i tek onda više ništa nikad nije moglo biti dobro u svijetu! :beskrajna tuga:Od zijevanja, spavanja, skupljanja kokica s poda i Baleovog staklenog oka se nisam mogla fokusirati na nepostojeću radnju. Pokušali su u par navrata šaljivo, s poznatim ljudima objasniti neke pojmove. neuspješno, nije bilo niti šaljivo niti objašnjeno. Ne mogu vam ni reći o čemu se radilo u filmu jer ne znam. :DOd radnje sam zapamtila odličan cast s užasnim frizurama:

Ryan Sandler / One Eyed Bale / Steve the Amazing / Brada Pitt

Ryan Gosling se uspješno transformirao u Adam Sandlera:Te jedina svijetla točka filma - Steve Carell kojeg i inače volim, ali odglumio je fantastično i ovdje.
(Ili mi se njegov živčani čangrizavi fuck it lik svidio toliko jer i sama želim uvijek biti takva. :3 Samo s boljom frizurom.)<3

Film je predug i predosadan. Jebene financije. Zzz.  • NOMINACIJE ZA OSCAR 2016: Najbolji film / Najbolji redatelj / Najbolja muška sporedna uloga / Najbolji adaptirani scenarij

Ja ću krepati.
Gdje je meni nagrada što sam pogledala do kraja?!
Steve Carell naravno nije nominiran.Živimo u užasnom svijetu kada barem radi para i privlačenja ženske publike nisu u stanju staviti koju golu scenu, a u castu imaju i Balea i Goslinga. Ok, stavili su jednu s Baleom u bazenu, ali tad mi je već bio okaljan i kokice su već bile prošlost pa jebeš sve, život nije fer.Meh.

Rip hot Bale.Rip kokice.Fru kaže da joj je bio dobar film što me tjera da dobro razmislim i ispitam naše +20godišnje prijateljstvo jer zaboga!

Rezime: i dalje nemam sreće s Oscarovskim filmovima, uvijek su mi dosadni pa ih i ne gledam, lekcija naučena! Do idućeg puta/faila.
Glavno da je sad u toku Oscar bojkot zbog rasizma. A di je bojkot zbog loših filmova, eh?

Ocjena: gledati ili ne?Izvori: nothing, chandler feels my pain, noćne more zauvijek, dr.who feels my pain, bored, i Esmeralda bi im zavidila, Ryan Sandler, punchy, Steve the amazing, doing nothing for me, psychoBale, Leslie feels my pain, no.

4 komentara:

ivuschka kaže...

umrla sam. umrla. moram ga pogledati :D :D

Dee kaže...

Napraviš od gledanja drinking game, piješ na svaku scenu koju ne razumiš. :D Ili na svaku lošu frizuru. :D
Gotova si za 2 minute. :D

Unknown kaže...

Naišla sam na ovaj blog nakon par godina i baš mi je drago što još postoji!
Imamo isto mišljenje o kinu, trenutno ga posjećujem samo zbog nachosa sa sirom (iz trgovine nije to to) hahah

Dee kaže...

<3

Nachosi i kokice sa salsom, mmmmm. :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.