utorak, 13. siječnja 2015.

Mother of pancakes.. Milky Whey

O, blogiću matični, falio si <3

Buncherice se bude iz poduže hibernacije, i to sve odjednom :v Lucky you :D

Uglavnom, sinoć sam u dosadi browsala fejsom i odjednom mi iskoče veličanstvene palačinke. Odmah sam linkala dečku koji je rekao da od sutra jede zdravo :rolleyes:, no ipak sam ga uspjela nagovoriti.

Radi se o palačinkarnici Milky Whey, moram priznati da mi je trebalo par trenutaka da skužim što sa imenom ne štima, dečko je skužio da je Whey po preteinima, nude vam proteinsku palačinku ili čoko.

Nakon malo nagovaranja, ali on ne bi bio on da se barem malo pobuni dok ga se zove na nezdravu hranu, pa makar to bilo i dok jede Poker burger u Mek Per`su, otišli smo putem Dubrave. Ako gledate kartu na njihovoj fejs stranici pokaže vam krivu adresu, ali ako kliknete na samu adresu onda vam dobro izbaci. Da vas ne bih dodatno bunila, reći ću vam kako da najjednostavnije dođete do ovog malog raja na Zemlji :)

Vozite se po Aveniji Dubrava, prođete bivšu Namu i na drugom semaforu srećete lijevo. Na početku skretanja je ogromna Ina, ne možete fulati. Ta ulica je Dankovečka i tu sa lijeve strane je i Palačinkarnica. Parkinga ispred drito nema, mi smo se parkali iza placa.

Sa glavne ceste vidi se, ne možete fulati. Prostor je improviziran i mali, no udoban i dobre atmosfere. Dočekale su nas same cure, no ne znam da li je to tako i inače :) Trebalo nam je malo da se odlučimo što ćemo, no svodi se na ovaj princip: birate si da li želite čoko ili proteinsku palačinku (13kn), te onda sami birate dodatke potpuno po vašim željama. Svaki dodatak je po 2,3 kune.

Ja sam odabrala čoko palačinku sa nutellom, sladoledom od čokolade, višnjama i šlagom, a dečko je uzeo također čoko palačinu sa nutellom, bananama i rumom. Tijesto za palačinku nije standardn vrlo tanko na kakvo smo mi navikli, malo su deblje, ali taman. Nije se štedilo na sastojcima, palačinke su bile velike, pune i ukusne. Bilo mi je žao što sam večerala prije :/

Uglavnom, od mene velike preporuke. Minus je samo što nemaju neki online cjenik i meni da si možda unaprijed možeš smisliti što bi, no nekima bi to sigurno i odmoglo (npr. Dee, koja se ziher nikad ne bi odlučila :v :D). Sve u svemu, jedva čekam isprobati još koju kombinaciju :)

Nas su naše dvije palačinke, sa gore navedenim izborom izašle 47kn.

Evo i moje činke, mmmmm :D

Najbolje činke su vama gdje? :) (nemojte reći doma, ako ne želite da vam se Bunch najavi :D)

2 komentara:

Dee kaže...

Čokoladne s Nutellom i čokosladoledom! I višnjama! I bananom! Ma sve bih! :3 <3

Girly kaže...

tvoja palačinka će doći 50 kn :v :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.