četvrtak, 10. srpnja 2014.

New In

Nisam si dugo priuštila pošten shopping, sve sam si nešto na kapaljku kupovala, no s ljetnim sniženjima sam popustila i dala si malo oduška.

Na ASOSu sam uzela kožne, wide fit sandale. Iako im je đon dosta tanak, čist su ok za nositi neko vrijeme. 11f.


Gornji dio badića za zavaravanje protivnika. :D Kad sam ga ja uzimala bio je 8f. Bome fino zavarava. <3Opalilo me nešto na traper jakne u zadnje vrijeme (povratak u 80e je neminovan). U H&M u Areni sam pronašla traper jakne u velikim brojevima, nije bilo tamnijih, no nekako mi je svjetlija bolje legla. 150kn na sniženju. Nisam sigurna više koji H&M drži velike brojeve; u Areni sam našla samo ove jakne, nisam vidjela da imaju baš BiB odjel. :ne zna:


U Tally Weijlu sam pronašla ovaj predivni iscufani traper prsluk za 80kn. Asocirao me na vrijeme Terminatora i nisam mu mogla odoljeti. <3


U NewYorkeru sam uzela par stvari. Jaknicu od pamuka s leopard uzorkom, 50kn, koja će mi odlično poslužiti za na crne haljine za vrijeme hladnijih ljetnih noći. <3Waterfall kardigan crne boje za 80kn. Padam na takve ogrtače.


Pokraj blagajne su me gledale ove čarape i nisam im mogla odoljeti. 40kn.


Kako mi nikad nije dosta sukanja, u Mangu sam kupila ovu predivnoću (slike joj ne idu u prilog) za 150kn. Čak i nije skroz crna, divne je antracit boje. <3


Ima dva rasporka na prednjoj strani, no to ću srediti iglom i koncem jer ne volim da mi se noge vide. :D


Eto, mislim da je to to što se tiče ovogodišnjeg ljetnog shoppinga, čekam još 2 haljine s ASOSa i više ne smijem ništa do zimskih sniženja.
3 komentara:

josipa24 kaže...

I meni treba jedan ovakav za zavaravanje badić, hahaha!

azzie kaže...

Mačje čarape <3 <3 <3

Blonde and Brunette kaže...

traper jakna i sandale su predivniii, a čarapice su preslatke :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.