četvrtak, 8. svibnja 2014.

Fight of the Bunch: mjuzik edišn (chmi's)Ok, nije baš metal playlista, vodila sam računa da većini bude slušljivo. :D

Ovaj post je trebao ići još prošlo ljeto, no kako smo ažurne i agilne, tek je sad, poludovršen (Nema komentara od ostalih Bančerica jer su uspješno izignorirale moju playlistu, a ja sam se žrtvovala i poslušala njihove!!!), ugledao svjetlost dana. Sunce je lagano počelo sjati, kiša je sve manje i vrijeme je za zagrijavanje za ljeto. A nema ništa bolje od pažljivo odabrane playliste za početak!


Pisano negdje krajem 8. mjeseca:
Znam da kasnim, još malo pa će nas zaskočiti i prvi dan jeseni. Ljeto mi obično prolazi u buba susretima, kampiranjima, mrdanju po mašini auta pa je i playlista u skladu s tim aktivnostima. 

Ovo sam ljeto maksimalno zaribala i većinu sam vremena provela doma čitajući knjige, no kad sjednem u bubu piči mi otprilike ovakva kompilacija.
(S malom promjenom, krepao mi je MP3 player u rujnu pa se vozim uz zvuk moje moćne mašine i čekam da mi kapnu neke pare da sve instalacije zamijenim novima.)


Znoj, motorno ulje pod noktima i vjetar u kosi. To je to.Broj komentara: 5:

Dee kaže...

Poslušat ću sutra, minus broj 8. :v

shpeksyy kaže...

motorhead i acdc <3 cak i cover bob dylana nelos skroz.

chmi kaže...

Dee :P

shpeksyy, taj cover mi je u nekim segmentima bolji od originala, baš mi je fino legao

missxdoe kaže...

Anvil! :D Ne znam jeste gledale dokumentarac o tom bendu, kao jedini bend koji nije uspio :) Ako niste, obvezno pogledajte, mislim da se zove "Story of Anvil" :)

Anonimno kaže...

chmi, marry me

Objavi komentar

Pokreće Blogger.