nedjelja, 27. travnja 2014.

DIY: depotiranje ruževa

Ako ste u škripcu s prostorom potrebnim za kozmetiku, ako vam je kozmetika spremljena van pogleda i niste više ni sigurni što imate a što ne, uvijek je dobro rješenje depotiranje svega što se da depotirati.

Većina ruževa mi stoji u ladici i dosta njih rijetko vidi svjetlost dana jer su mi omiljeni izloženi na stalku pokraj monitora pa rijetko posežem za ladicom. Kad i otvorim tu prokletu ladicu, obično me očekuje rovanje i potraga za željenom nijansom jer većina ruževa ima samo naljepnicu (za razliku od ovih NYXića kojima se lijepo vidi kakvi su na prvi pogled).Odlučila sam se na mehaničku metodu depotiranja jer mi je trenutno bilo lakše tako. A i malo me strah da ću termičkom metodom na neki način promijeniti kakvoću ruževa. Iako, opet, termička metoda daje daleko urednije rezultate.


Na ebay-u sam uzela dispenzere za lijekove za 1$ i jedna komorica je taman dovoljna za cijeli ruž. 

Prva paleta je pala, ostale su još dvije za odraditi.
Broj komentara: 5:

Ms Mozgy's corner kaže...

Super mi je to.. ali meni je njih zao izvuci iz njihovih kaputica :(

Anonimno kaže...

a ne znam
ovo mi se čini nepraktično
jer kad koristim ruž nanesem ga doma i ponesem sa sobom da ga mogu popravljat, ovako bi ih nosila sve pa bi bila neodlučna šta da koristim i onda po toplim danima postoji mogućnost da mi se sve smrlja po torbi itd... rađe ih posložit uredno u neku kutijicu i sl. da su pregledni i vozi tako, ovako bi imala dojam da sam si ih uništila...
deja

Zuba kaže...

kako..kako onda odeš izvan stana..i šta, nosiš sve to skupa? malo mi nepraktično izgleda.
plus, meni bi bilo žao rezati ruževe. sentimentalna sam valjda

Lendoxia kaže...

Fora izgleda, al onda treba nosit kistic na izvlacenje svugdje sa sobom, a to mi se ne da

chmi kaže...

Evo, nakon nekoliko dana javljam da mi ovo baš paše; imam 12 nijansi ruževa dostupnih u malom neseseru, kistom ionako više volim nanositi nego direktno po usnama tako da sam osobno jako zadovoljna što sam ih prepakirala. Naravno, kužim i vaše nedoumice u vezi depotiranja, no, eto, kod mene ih nema :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.