ponedjeljak, 31. ožujka 2014.

Bunchstyle Beauty Blog Day 2014.

Malo kasnimo s ovogodišnjim BBDay postom, vjerujem da ste već na nekoliko blogova vidjeli kako je bilo i što smo radili. Ako niste, evo jednog normalnog posta. A sada...


Ove smo se godine odazvale u začuđujuće velikom broju, skoro pa smo došle sve. Dee i LMC su planovi za dolazak ipak propali pa smo se na BBDayu našle Aleta, Ona Čije Ime Ne Smijemo Spomenuti i ja dok je Girly bila ispred svog Girlysh bloga.


Vrijeme je bilo prekrasno, za razliku od prošle godine kada sam većinu puta propsovala snijeg i mećavu te izgubila prednju tablicu od auta negdje putem. Ove godine jedini eksces vezan uz put je izvela moja navigacija na mobu koja me zdušno s krive strane dovela pred cilj pa sam još 15 minuta kružila po kvartu i pokušavala negdje napraviti polukružno skretanje.

Ekipa iz Ogledala ove je godine odabrala restoran Maksimir kao mjesto radnje. Dočekali su nas zdravi keksi, kava i ugodna atmosfera.


Dobrodošlicu su nam poželjele Ana i Mirela, koja me svojom amazonskom pojavom svaki put fascinira. <3 A onda sam se sjetila i na koga me podsjeća. Dee se potrudila to dočarati slikom:U jednoj pauzi između predavanja otišla sam po kavu i upoznala dvije nail blogerice koje su mi pohvalile manikuru koju sam postala dan prije. Dok sam zbunjeno razmišljala o kojoj manikuri pričaju vidjele su mi nokte!!! Oh, woe is me, ne samo da nisam napravila spomenutu manikuru, već sam imala najočajnije nokte ikad (boja sa kose mi se od provlačenja prstiju kroz istu preslikala na lak za nokte koji je dan prije bio krem; prilažem sliku tog haosa) pa sam pobjegla glavom bez obzira i s rukama u džepovima. Djevojke, ispričavam se još jednom. :D


Mozgy i ja smo se napatile dok smo snimile gornju sliku, kao dva debila smo pokušavale okinuti dok je Anatomica sa strane pristojno suflirala da odmaknemo fotoaparat i zumiramo iz daljeg. Le grande brainfart. Ovdje zavodljivo očijukamo s Anatomičinim mobom prilikom demonstracije korištenja zuma.


Same fotke s predavanja nisu baš zanimljive, no Dee si je dala truda pa evo nekoliko njenih slobodnih interpretacija.


Klasični face swap:


Mislim da ni ovaj BBDay ne može proći bez viličaste slike. Tu Aleta i ja strpljivo čekamo da se svi posluže hranom sa švedskog stola da i mi možemo prići.


Potom smo se, iako socijalno retardirane, malo družile s drugim blogericama. Kad smo otkrile da ima vina, minglanje nam je odmah bolje krenulo. :D
Ponajviše smo se družile s Mozgy i Anatomicom koja je počela njegovati delikatni hobo stil. Ovo nam je bila najbolja fotka, no Dee se potrudila dodatno je začiniti.
Nakon ugodno provedenog dana, slijedila je još bolja večer! Napokon smo bančale u punom sastavu! Uz obilje junka i alkohola, sirota Aleta je prošla vatreno krštenje kad ju je LMC zapljuvala vinom. Naravno, kartali smo UNO jer smo koze koje ne znaju kartati išta drugo osim magarca. Izuzev Doriane. Ona rastura poker. (mali dodatak od Alete-i ja rasturam poker, biatch! samo to još nisi vidjela :p )
Broj komentara: 16:

Anonimno kaže...

Definitivno najbolji BBDay post report ;)

Ms Mozgy's corner kaže...

Crkaona :D

Voodoo Blonde kaže...

HAHAHAHHAHHAHA UMIREM xDDD najbolji BBDan report do sad

Sanela kaže...

hahahha predobre slike, definitivno najjakiji BBDay post XD

Mama Šminkerica kaže...

ahahahahahahahahahahaha plačeeeeeeeeem!

hejterica kaže...

Zakon! !

Lil'Mee kaže...

ahahahaha najbolji report :D

Mona Moon kaže...

Baš sam se nasmijala, odlično :)

Mirela Ogledalo kaže...

Ahahaha, jedan stvarno drugaciji osvrt. Voli vas vasa Amazonka. <3

Unknown kaže...

Ahahahahaha :))))
Odličan post, definitivno najbolji osvrt na bbdan :)
(Pitam se koje su to dvije nail blogerice na koje si naletila ;) )

beautyandbrains007 kaže...

A jeste lude?! Frajerice!!!

Dee kaže...

:)))))))))

azzie kaže...

Najbolji osvrt na BBDay do sada 8-)

shpeksyy kaže...

ovakav post bi se isplatilo cekati i 6 mjeseci :D

nail crazy kaže...

ahahahaha, sad neću moć zaspat jer me boli stomak od smija :D
ja još uvijek ostajem pri tome da ti je manikura, premda nenamjerna, odlično izgledala :D

chmi kaže...

Palčica, nail crazy :*

Objavi komentar

Pokreće Blogger.