četvrtak, 13. veljače 2014.

kozmetički staple proizvodi.

U zadnje vrijeme sam dosta lijena pri kupovini kozmetičkih proizvoda. Nemam želje ni potrebe za eksperimentiranjem i imam par dobrih proizvoda za svaku namjenu koje samo rotiram. U tom tonu, neki dan sam iz DM-a izašla s vrećicom mojih preparativnih klasika.


Pantene Aqua Light najveća bočica šampona. Moj najdraži šampon kojeg redovno kupujem, te tu i tamo monotoniju razbijem nečim drugim kako mi se tjeme nebi baš potpuno naviklo. Šampon je lagan i vrlo ugodnog mirisa koji se zadržava danima, a već sam ga ranije recenzirala na Banču.

Biobaza gel za umivanje s cinkom i kamilicom je najjebeniji gel za umivanje ikada (osjećam da ovu rečenicu nitko neće upotrijebiti kao službeni logo :p).Nježan je i neisušujuć za kožu, ne iritira, a lice jednopotezno savršeno čisti od svih tragova make upa uključujući tuš i maskaru. Recenzirala sam ga ovdje.

Dove dezići u sticku su jednini koje priznajem, točka. Najdraži mi je upravo ovaj plavi - izdržljiv, a krasnog, pudrastog mirisa. Mislim da se o ovom proizvodu zbilja nema što dodatno napisati jer smo ga vjerojatno sve barem jednom imale :)

Nije ovo naravno sve od mojih staple proizvoda, ali mi je bilo simpatično kako mi se i ovaj (uz mnoge druge) šoping sastojao samo od višestruko korištenih proizvoda. Koji su vaši?

4 komentara:

Zuba kaže...

ja trenutno imam ovaj Biobaza gel, ok mi je, inače imam alverde onaj s plavim čepom, koji koristim već godinama.
Dezodorani su Rexona, Garnier, Bionsen; Neutro Roberts i Nivea, i to rotiram. deziće u stiku ne koristim, nemam neko objašnjenje zašto :)

Lana Č kaže...

Afrodita šampon od koprive od litre, kojeg kupujem jednom na godinu :D Nivea mlijeko za tijelo obično plavo, on uvijek mora biti doma, bez obzira koliko drugih mazalica imala, Neutro Roberts dezić i Zimzelena krema za lice. Da nisam sklona eksperimentima, kupovala bih samo te proizvode :) (i imala brdo novaca na štednji :D )

Lendoxia kaže...

Nije losa biobaza, al zakljucih da cu se ipak kad potrosim vratit voljenom olayu, pa cu onda nastavit isprobavat kad mi dodje opet

Marijana kaže...

Imam kući Biobaza gel za umivanje. Negdje sam jednom čitala da je komedogen, pa me je bilo strah ga koristiti. Ali , nakon vaših pohvala, sigurno hoću!

Objavi komentar

Pokreće Blogger.