nedjelja, 2. veljače 2014.

Beauty Review: Lily Lolo Prime Focus Eyelid Primer


Ponukana pozitivnim reviewima i vječnom potragom za primerom mojih snova, naručila sam Lily Lolo Prime Focus Eyelid Primer. Kada sam ga naručivala, cijena mu je bila 4 funte, a poštanski troškovi otprilike isto. Koliko vidim, cijena mu se vratila na staro.

Sastav:

Pakiranje:


Pakiranje je jednostavno i funkcionalno, no plastika je krhka i očekujem da će se brzo potrgati na šarkama. Također, proizvod je u ovom pakiranju izložen zraku i brzo će se isušiti (što zapravo nije loše, no o tom ću pisati malo niže).
U pakiranju ima 2g proizvoda.


O samom proizvodu:


Na Lily Lolo stranici piše da je ovo proizvod za prikrivanje diskoloracije i tamnih područja oko očiju te ujedno i baza za sjenila kojima produžuje vijek trajanja. Vrlo je kremaste teksture.

Dio boje kože služi za prikrivanje diskoloracija, a žuti dio za prekrivanje tamnih područja. Proizvod se može i miješati. Vegan friendly je.


Moji dojmovi:

Proizvod testiram zadnjih tjedan dana. Korekciju odrađuje odlično, no kao baza ne služi baš previše. Već znate da imam iznimno masne kapke i ova baza nakon 4 sata prestaje s djelovanjem. Sjenilo mi se nakon nekog vremena počinje skupljati u pregibima. 

Kao što rekoh, sviđa mi se što je proizvod ovako zapakiran jer će se brže osušiti. Za mene je jednostavno prekremast i po vlastitom iskustvu s prijašnjim bazama ( Estee Lauder, ArtDeco) vjerujem da će mi više odgovarati nakon što se malo osuši i postane gušće teksture. 


3 komentara:

Maybe kaže...

Bila bi ti zahvalna da ponoviš recenziju kada se malo posuši? Imam isti problem kao i ti + diskoloracija, pa bi ova baza mogla (porušena) biti izvrsna za mene.

Anonimno kaže...

Vjerujem da nitko nema masne kapke kao ja :-D
Dugo sam tražila dobru bazu,Nyx baza mi je bila odlična dok nisu promjenili sastav,Artdeco mi je podosta loša,i prije pola godine naletim na Etude House proof 10 i savršena mi je.Sjenilo stoji na očima cijeli dan bez promjene....

chmi kaže...

@Maybe; budem :)

@Anon; NYX stara baza mi je bila užasna, Etude sam isprobala i recenzirala, nisam oduševljena :( http://www.bunchofgirls.com/2013/06/beauty-review-etude-house-proof-10-eye.html
Izgleda da imam masnije kapke od tebe ipak :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.