četvrtak, 6. veljače 2014.

Beauty Review: Colour B4 Hair Colour Remover

Mislim da sam imala istu boju kose zadnje 3 ili 4 godine (a frizura mi je ista desetljećima :Đ) i već sam se zaželjela promjene. Odlučila sam iskoristiti zadnje trenutke svoje već lagano ocvale mladosti i staviti neku nesvakidašnju boju na kosu.

Prije apliciranja same boje, morala sam kosu posvijetliti. Kako imam ne baš divna iskustva s blajhanjem, na prijedlog jedne drage poznavateljice kozmetike, odlučila sam isprobati ovaj skidač boje. Kupila sam ga na ebayu, no ima ga i u našem Mulleru gdje jedna kutija dođe 100 kuna.


Postupak nanošenja je iznimno jednostavan i to sam sama uspjela odraditi bez beda. Proizvod se smućka po uputama i nanese na suhu kosu (ja sam je prije toga oprala da isperem iz nje sve gluposti koje inače stavljam za bolje raščešljavanje kako bih pospiješila djelovanje skidača). Skidač se drži 30-60 minuta, ovisno koliko želite izbiti boje iz vaše kose. Potom slijedi ispiranje 5-10 minuta, ovisno o dužini kose. Nakon toga utrljate buffer koji se nalazi u pakiranju te ga držite na kosi 1 minutu. Slijedi 5-10 minuta ispiranja i ponovno nanošenje buffera kojeg ovaj put tretiramo poput običnog šampona: utrljamo ga u kosu i isperemo. Sve se to mora raditi s toplom vodom i ako imate bojler na struju - jao vama, meni se na početku drugog ispiranja potrošila topla voda pa sam ostatak procesa provela proklinjući starog koji se pola sata prije tuširao.

Da ne duljim, ovakvu sam boju imala prije skidača boje; crnu s crvenim pramenovima.


Skidač boje je uspio dosta posvijetliti kosu, da sam potrošila 2 pakiranja možda bi kosa bila svjetlija, no zadovoljna sam i ovim rezultatom.


Kosa mi nije uništena, fluffy je jer nisam stavljala regenerator zbog bojanja koje je odmah nakon odrađeno.

Rezultate bojanja kose vidjet ćete uskoro jer slijedi recenzija Pravana boja za kosu.

Colour B4 ću sigurno još koji put kupiti jer nisam gotova s blesiranjem s bojom kose. :D

Što se zvjezdica tiče, dajem ovom proizvodu sve postojeće!
Broj komentara: 7:

Mare kaže...

Odlično, bila sam skeptična prema tim stvarima ali vidim da odradi super posao. Iako mi se jako sviđa ova crno crvena kombinacija, to ja planiram napraviti al imam farbanu crnu kosu pa bi možda ovo upalilo za donji dio.

Anonimno kaže...

Volim promjene boje ocekujem nastavak samo si nemoj spalit kosu.

petra kaže...

zanimljiv preparat! zatreba li, sad znam gdje ga kupiti.
radujem se nastavku posta.

Unknown kaže...

Wow nisam znala da ovo ima da se kupi tako lako. Doduse nesto nisam vidjala u Srbiji ovo mada tu je e-bay. Ja cesto menjam boju kose pa je ovo divno kad se ide u svetlije. Ja sam iz crne sto godina prelazila u crveno. :)

Ms Mozgy kaže...

Nemam ti sta pametno rec na skidac :D al obrve su ti zakon <3

nail crazy kaže...

oooooo, već me kopka posvijetliti kosu, ovo super izgleda :D

anamy007 kaže...

i ja sam imala crnu s srvenim pramenovima skoro isto kao kod tebe... onda osisala paz i imala jedan debeli pramen crvenui sa strane sve ostalo crno, al za te crvene sam blajhala sto vise ne zelim radit (kosa jadna suha a boja jako brzo blijedi) a imam zeju jednom bit sva crvena tako da hvala mnogo mnogo sto si mi otkrila ovaj proizvod :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.