nedjelja, 5. siječnja 2014.

Beauty Review: Wet n Wild H2O Proof Liquid Eyeliner


U potrazi za Svetim Gralom svih eyelinera prihvatljive cijene, isprobala sam Wet n Wild H2O Proof Liquid Eyeliner. Crni naravno. U ponudi još imaju 3 nijanse:Odabrala sam Ultra Black nijansu po cijeni od 23,90 kn. Najviše me privukao dio u nazivu: H2O Proof. Ponadala sam se da mi se neće preslikavati iznad kapka kako mi se većina tuševa preslikava zbog mojih ultramasnih kapkastih izlučevina. 

Na žalost, ponajviše moju, ovaj mi se tuš preslikava u roku pola sata/sat. Prvo, a i zadnje nošenje u javnost je neslavno propalo. Nisam popila ni svoju prvu kavu taj dan, a na faci sam već imala dvostruke obrve. Sva sreća što imam hooded eyes pa se nije toliko vidjelo. Osim kad bih zaintrigirano u razgovoru dignula obrvu gore.


Tuš je fino zapakiran, ne može se po njemu prčkati (kao ni po ostalim WnW proizvodima).


Vrh aplikatora je spužvast, čvrst i s njim se može vrlo precizno nanositi tuš. Sam tuš je gust i pokrivan, dovoljno je jednom prijeći preko kapka.

Ako nemate masne kapke, ovaj će vam tuš biti sasvim ok. No ako ste kao ja, izbjegavajte ga u širokom luku jer se ne sjećam kad mi se zadnji put neki proizvod toliko jako preslikavao.

Dajem mu jednu i pol zvjezdicu samo zbog odličnog aplikatora koji ga je izvukao od okrutne sudbe bez zvjezdica.


Definitivno ga neću više kupiti.

Potraga se nastavlja...Broj komentara: 5:

hejterica kaže...

obični tuš im je fenomenalan, isto me privuklo "čeprkanje proof" pakiranje, ali i kvaliteta, tj kistić i pigmentcija su fenomenalni. na mojim fakat masnim kapcima se ne preslikava i ne briše.
jesi probala taj?

inače, samo sam htjela pohvaliti prethodna 4 posta, nisam mogla komentirati, ali nasmijala sam se do ibera. i usput zapitala imam li long lost sista (dee ;)

Dee kaže...

sestro! :D <3 tko zna, možda te razočaram idućim postom. :D

došla sam pohvaliti kolegicu čmi na mejkap recenziji koja me nije uobičajno uspavala nego nasmijala do suza. <3 volim takve :D

chmi kaže...

jebse dee, hoces reci da su mi recenzije inace dosadne?

hejt, probat cu, nisu skupi pa mi nije zao para :)

Dee kaže...

NEĆU TE VIŠE NIKAD POHVALITI KAD NE ZNAŠ PRIMATI KOMPLIMENTE!!!!!!!111!!1JEDAN

:v

ali, da, sve recenzije su mi inače dosadne osim ako me baš zanimaju što je rijetko u zadnje vrijeme. :v tuševi me isto ne zanimaju pretjerano, a ipak mi je bila fantastična recenzija. :D

:P

chmi kaže...

:v :* trebaš me više hvaliti pa ću se naučiti reagirati :v hvali me!!!1!!1!!!!!!!

Objavi komentar

Pokreće Blogger.