utorak, 3. prosinca 2013.

New In: pustošenje SportsDirecta

Već neko vrijeme obilazim oko ove stranice kao mačak oko vruće kaše. Dolazak zime i nedostatak tople jakne i dobrih gležnjača natjerao me da ipak malo bolje proučim njihovu ponudu. U moru svega i svačega naišla sam, naravno, i na stvari koje su mi zapele za oko pa je moj Diners proplakao od muke. Danas mi je  paket stigao i evo malog reviewa stvari.

Naručeno u četvrtak navečer, stiglo danas ujutro, dakle 5 dana s tim da je bio i vikend.

Klik na slike za link :)


http://www.sportsdirect.com/firetrap-burton-boots-ladies-232391?colcode=23239103
Firetrap kožne gležnjače, 40 funti. Kvalitetne, ma fenomenalne. Vrijede svake funte, a i više. :D Kakve su na slici, takve su i uživo.


http://www.sportsdirect.com/firetrap-stud-pull-on-boots-232428
Firetrap kožne gležnjače, 22.5 funti. Zabunom mi ostale u košarici jer sam se dvoumila između njih i ovih gore. Drago mi je da su ostale jer su predivne. I svakako isplative s obzirom na cijenu i kvalitetu.


http://www.sportsdirect.com/firetrap-gatsby-cap-mens-394069
Firetrap kačket (volim ovu vrstu kapa zvati kačketima jer su mi baš posebne), 7 funti. Namjenjen mojoj mršavijoj polovici koja ga garant neće htjeti nositi jer mu je djedast. Ali vrijedi pokušati. Ucijeniti ako nikako drugačije ne bude htio.


http://www.sportsdirect.com/la-gear-interlock-sweatpants-ladies-672049?colcode=67204903
LA Gear donji dio trenirke, 2 funte. Iskreno, ovo ni ne vrijedi više. Materijal je očajan, plastika živa.Voodoo Dolls parka, 35 funti. Više je nemaju u ponudi jer je rasprodana. Uzela sam manji broj no što trebam (veći je bio rasprodan) u nadi da je dovoljno široka jer je ipak parka u pitanju. No nije uopće široka, ali ima cif i odozdola pa se može prilagoditi tijelu ako imate veći guz kao ja. Šteta jer se čini iznimno toplom. Nadam se da ću je uskoro udomiti. :D (Edit: isprobala ju opet doma, ma bit će dobra iako nije oversized kako sam željela.)Sve u svemu, zadovoljna sam kupnjom, pogotovo kad sam čula da su promijenili sistem računanja dostave. Ovo sve me izašlo 5.83 funte, a po novom poštarina kreće od 8 funti pa na više, ovisno o težini paketa. Čisto za primjer, za jedan par ovih drugih čizama poštarina dođe 8.33 funte, a za 2 para 18.33 funte!!!!!!!! Dok ne vrate na staro obračunavanje poštarine ne planiram tamo više kupovati!


Broj komentara: 5:

Unknown kaže...

U ponedjeljak napravila svoju drugu narudzbu da iskoristim besplatnu poštarinu iznad 50F...iznos je bio nekih 56F i na to su bili zaračunali poštarinu od 20F, sigurno ne bi kupila ništa da nije bilo koda za free shipping...dok se poštarina ne vrati na normalno (ako se uopce vrati) ne mislim ništa naručivat...kontam da su skuzili da su ljudi iz HR počeli masovno od tamo naručivat pa su si pomislili, ajmo ih malo oderat s poštarinom da se smire :D

Anonimno kaže...

Koju veličinu parke si uzela i koje su ti mjere? Odlična je, a pojavila se još jedna u veličini M. Inače nosim M, ali sad me strah naručit ako kažeš da su manji brojei.

chmi kaže...

Vjerujem da će ti biti dobra ako ne očekuješ da bude parkasta (oversized, jel). Ali pripazi na shipping, digli su ga u nebo.

chmi kaže...

Ja sam se taman navukla na njih da mi je ovo poskupljenje došlo kao hladan tuš. Nadam se da će vratiti poštarinu na staro :(

Unique Hrebina kaže...

Pozdrav... evo počinjem sa linky partijima na svom blogu (u tijeku je 4. po redu) pa bi mi bilo izuzetno drago da se pridružiš i naravno ako želiš podijeliš ovu informaciju
http://unique-hrebina.blogspot.com/2014/03/linky-party-4-ovog-puta-sa-slikama.html

Objavi komentar

Pokreće Blogger.