utorak, 12. studenoga 2013.

Sretan mi rođeeeeeendaaaaaaaan!

Ako niste znali, kod nas Buncherica je običaj da se pokloni za rođendan dobivaju cca 2 mjeseca kasnije, što je zapravo genijalno, jer znate da ćete dobiti nešto genijalno!

Nakon što su me prošle godine cure ubile od smijeha, ljubavi i treša svojim poklonom, ove godine su nastavile u istom revijalnom tonu.

Ono, mislila sam da ne mogu nadmašiti same sebe. Očito mogu. Ovo su bile moje reakcije...
Molim da pustite soundtrack za prvi dio poklona.Da, daaaaaaa....

Dobila sam najbolju preljubničku sliku eva! Na njoj sam ja sa svojim ljubavima!


U gornjem lijevom kutu nećete prepoznati nikoga, jer smo to ja i moj dragi koji se kesimo kao dva debila. Btw. Duboko mu NE zahvaljujem što je postao najkretenoidniju sliku koju imamo.


U gornjem desnom kutu se nalazim s Christianom Baleom. Pogledajte to. Svi misle sada da ga nisam dostojna, ali on zna da moja ljepota dolazi iznutra. Dolje lijevo smo ja i Edward Norton. On zna da sam luda i nefotogenična, i nije mu jasno zašto je samnom. Dolje desno sam s Daveom Gahanom. On je precool za mene i vjerojatno će me uskoro spucat.


Ova slika ide na zid u hodniku, a možda i u spavaćoj, ovisi kako mi dragi dozvoli... Ma kao da njega itko išta pita.

A sad soundtrack za drugi dio poklona...


Kao što znate, ja sam veliki fan Harry Pottera i sigurna sam da je moje pismo iz Hogwartsa negdje zalutalo za moj 11. rođendan. Ispalo je da sam bila u pravu! Netko je sabotirao čarobnjačke kanale i presretao sove tako da sam tek sada dobila svoje pismo iz Hogwartsa!

That's right! Idem u H.O.G.W.A.R.T.S.


Da, daaaaaa.... Ovoga puta je sova lukavo pismo dostavila kod chmi doma i ona mi ga je donijela.

Oh čekaj... to nije sve! Pa gdje je hrvatska Zakutna ulica? Gdje mogu kupiti pelerinu, kotlić i štapić? A magične knjige?
A ne, to nije moguće! Dobila sam i čarobni štapić! Da! Pravi pravcati. Isti kakav je imao Snape! I prva stvar koju sam napravila je najdraži Hermione move u povijesti.
Ali, morat ću reći curama da se požale Ollivanderu. Čarolija 'Reducto' na guzici i 'Engorgio' na cicama ne radi. Mislim, moguće da ne znam čarobirati. Ipak sam ja donedavno mislila da sam bezjak. Možda me to nauče u Hogwartsu????
Najbolje da kao Hermione sve proučim unaprijed...


Hvala mojim curama do neba! Dee koja je inače realizirala ovu prekrasnu sliku je photoshop majstorica i trebala bi se time baviti malo ozbiljnije i napokon početi zarađivati pare!

Volim vas sve do neba i čim se vratim iz Hogwartsa svima ću nam smanjit guzice, a koja želi dobije i boob job po želji!

Broj komentara: 9:

Andy kaže...

aaaaawwwwwww <3

doriana gray kaže...

Hoćeš boob job :v

Sara kaže...

Pustila sam soudtrack, nastavila čitati dalje, i nešto YT šteka i ne oglasi se odmah. I odjednom krene Hedwig's theme, cimnem se i brzo i živčano tražim mob (jer tako mi zvoni, jel). I onda se lupim po glavi kad shvatim :D

Pokloni su zakon! Ja sam svoj štapić izradila i istu sam čaroliju prvu probala :D

Dee kaže...

awwwww <3 :v :*

nail crazy kaže...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw *.*

petra kaže...

Ja bih prvo vikala Expecto patronum jer mi je to prva asocijacija kad vidim štapić :)
Mog pisma iz Hogwarsta nigdje na vidiku, tješim se da je to šteta za Hogwarts, jer bih ja sigurno bila vrhunski čarobnjak :D

Mama Šminkerica kaže...

ge ni ja lno! :D

Gear kaže...

zakooooon, bale <3, hp <3 jao

Unknown kaže...

Stapic.. :cerek: I pismo iz Hogwarta.. :s


Moja sova nikao da stigne.. :(

Objavi komentar

Pokreće Blogger.