utorak, 1. listopada 2013.

Beauty Review: Tony Molly Kiss Kiss Lip Scrub

Dolazi zima, a sa zimom i sezona ispucanih usana. Ove sam se godine odlučila malo bolje pripremiti i opskrbiti nekim lip scrubom jer već znam da ću biti lijena svako malo mazati usta nekom mazalicom (koju ću vjerojatno k tome i izgubiti u bespućima mojih torbi).


Odlučila sam se za Tony Molly Kiss Kiss Lip Scrub zbog toga što sam već isprobala neke njihove proizvode i bila sam uglavnom zadovoljna. A i ambalaža mu je fora. :D


Lip Scrub me došao kojih 30 kuna, stigao je u roku od desetak dana i u zadnjih mjesec dana sam ga koristila 4-5 puta pa mogu lagano sročiti pristojnu recenziju.


U pakiranju dobijete 9 grama proizvoda. Iz kineskog engleskog sam pohvatala da proizvod sadrži ulja jojobe i makadamije, ostalo ne želim pogađati što je jer je apsolutno nerazumljivo sročeno.


Moji dojmovi:

Proizvod ima finu, kremastu teksturu, brzo se upija i ostavlja usnice makanima. Meni nije izazvao nikakve iritacije. Zrnca koja služe za peeling su blaga i odgovarat će i najosjetljivijoj koži na usnama. E, tu dolazimo do moje glavne zamjerke ovom proizvodu: meni je preblag! Voljela bih da su zrnca malo grublja ili da ih je malo više u proizvodu da si mogu usnice ispeelingirati kako spada, ovako imam osjećaj kao da je posao samo napola obavljen. Mislim da ću peeling kombinirati ubuduće s običnim kristalnim šećerom dok ga ne potrošim do kraja.

Ponovo ga ne mislim kupovati, imam u planu isprobati više takvih proizvoda i nadam se da ću naići na neki koji će mi više odgovarati.

Tony Molly Kiss Kiss Lip Scrubu dajem sveukupno
zbog pristupačne cijene i sveukupnog učinka na usne.
Broj komentara: 5:

Unknown kaže...

Ambalaža je predobra! :) Kad ga potrošiš, očistiš kutijicu i staviš labelo, melem ili nešto po svom izboru ;)

chmi kaže...

da, htjela sam to napisati da ću napraviti, ali sam očito zaboravila :facepalm: :D

Unknown kaže...

Ambalaža je preslatka, totalno je dummy proof - nemreš fulati da je to za usne pa i da nema nikakvih uputa :D

Lendoxia kaže...

I ja sam mislila predlozit sto i Lidija, ambalaza mi je najbolji dio ovog proizvoda

shpeksyy kaže...

ja obicno cetkicom za zube napravim piling, i to mi bude ok. a ambalaza je super :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.