petak, 4. listopada 2013.

Beauty Review: Tony Molly Cats Wink Shiny Skin BB Cream SPF 25


Naravno da sam od čitavog mora BB krema odabrala onu s mačkom (:crazy cat lady:).

Kremu sam uzela preko ebaya, no trenutno ne mogu pronaći mog sellera, evo linka na najjeftiniju općenito.

Sastav:


Ambalaža je plastična, dolazi sa sigurnosnom folijicom na tubici. 50 grama proizvoda vam garantira da će potrajati par mjeseci.Krema je malo gušćeg sastava, lako se upija i ostavlja lagani dewy finish koji baš godi vidjeti na licu tijekom zime. Sama nijansa je dosta svijetla, po ljetu kremu ne mogu koristiti osim isključivo kao podlogu dok je sad već lagano mogu početi stavljati na lice bez bojazni da će mi se vidjeti razlika na predjelu vrata.Lijeva strana šake je bez ičega, s desne strane se nalazi BB krema. Ovo je uslikano prije 2 mjeseca kada sam bila dosta na suncu pa se vidi i moja ljetna boja te sami možete iz prikazanog zaključiti da ova krema nije pogodna za ljeto (osim ako niste bijeli kao sir).

Moji dojmovi:

Krema fino hrani, ne izaziva reakcije na mojoj koži, daje joj blagi sjaj i svježinu, čak i relativno dobro prekriva. Može se nositi sama ako ne želite jače prekrivanje ili kao podloga ako volite jače prekrivanje. 

Ovoj ću kremi uvijek dati prednost pred domaćim BB kremama (koje me nisu baš oduševile), no kako sam već spomenula more BB krema na ebayu, vjerojatno ću kupiti nešto novo za probu. 

Dajem joj 5/5 zvjezdica!

Nema komentara:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.