ponedjeljak, 30. rujna 2013.

Beskorisna služba za korisnike

Neki dan sam zvala službu za korisnike. Moj Amis TV me zaj*****. Slika traje, pa se smrzne, pa traje, a ton ide dok dobivam napadaj epilepsije. Osim toga, ona traka koja pokazuje kaj je na programu je skroz pošemerena. Dok gledam Dnevnik, kaže da gledam Black Anal Sluts. Dok gledam dokumentarac o drugom svjetskom ratu, piše da gledam Teen Chicks One on One. Sjedim i čekam. Pa legnem. Drijemam. Malo odem do kuhinje i pojedem nešto. Bananu. Kada se napokon javi netko, ostajem u šoku nekih 5 sekundi. Prijavim kvar. Dečko kaže da će se riješiti... i bi tako. Barem sa slikom. I dalje gledam sedam sati pornjave dnevno.

Drugi dan, u pola šaltanja programa, nema slike. Nema tona. Nema ničega. Ali ima telefon s kojim ću nazvati Amis. Oni će mi pomoći. Znam da hoće. Oni su moj operater. Tu me cijene, tu kupujem.

Telefon prekida, kao telka neki dan. Nema veze. Imam ja mobitel s kojim ću prijaviti kvar i na telefonu i na televiziji.

Javlja se neko milo bićence. "Dobar dan! Želim prijaviti kvar na televiziji i na telefonu."
"Dobar dan! Je li vam upaljen televizor?"

(na ta pitanja sam oguglala jer vjerujem da ima luđaka koji zovu, a nemaju struje...)"Da, da, da... provjerili smo kablove, gasili, palili, resetirali, pa ponovno palili. Piše da nema signala."
"Imate li scart ili HD kabel?"
"HD."
"Biste li ga ponovno iskopčali i ukopčali."
"M, daj ponovno ukopčaj i iskopčaj kabel..... nema signala."

(I tako čupamo neko vrijeme)"Da, vidite, kod nas piše da je sve ok. Jeste sigurni da ste spojeni na HD!, a ne HD2?"
"Jesam, jer mi je na dvojci spojeno računalo."
"Ljubazno vas molim da pokušajte zamijeniti kablove."

(ja je ljubazno u sebi šaljem u rodni kraj dok prekopčavam kablove)

"Ne. I dalje nema signala. Gledajte, možemo mi tu prekopčavati do sutra, ali TV šteka već neko vrijeme. Zvala sam zbog toga jer mi Backdoor Bitches 9 stoje dok gledam Dnevnik. Telefon krči, a vi ćete i dalje meni tvrditi da je sve ok. Zato, da sad ne bi rekla mnogo ružnih stvari i uvreda zbog kojih će mi kasnije biti žao, dajem slušalicu svom partneru. Zbilja, meni je žao, ali ne znam ima li ovo smisla."(Dragi daje znak da neće pričat uzima slušalicu dok se ja histerično smijem od nemoći, čujem ga kako se dere "Ali ja imam samo dva kabela, naravno da smo sve ukopčali, kopčam već pola sata tu!" i poklopi slušalicu)

Kopamo mi tako po tim gumbima, odustanemo i u jednom trenu vidimo da piše neki Amis update. Nakon par minuta pojavljuje se slika. Radi. Više ne gledam porno kanale!!!
Zaboravljam gospojicu s kabelom.

Ujutro, uz doručak zvoni mobitel. Iz Amisa.

"Dobro jutro! Želimo provjeriti jeste li zadovoljni našom uslugom? Jučer smo morali napraviti neke izmjene na vašem signalu, zbog onog kvara s trakom dolje, pa niste imali TV, ako ste primijetili."

I neka onda meni netko iz Amisa kaže kako je vidio da ja imam signala.


Volite li vi službu za korisnike? Koji operater vam je najdraži? 

Svi gifovi su preuzeti s Ebaumsworlda

Broj komentara: 6:

azzie kaže...

Lol! Moji pol mjeseca nisu imali MAx tv kog su uredno platili. Čekali su da se pojavi onaj leteći serviser. I na kraju im je jedna od tih Sara ponudila kao naknadu štete da im na mjesec dana ukopčaju kanal s crtićima i sportom :facepalm: Majka rekla da joj to ne treba. Nakon mjesec dana su zvali i traže da ocijene uslugu....

Mama Šminkerica kaže...

Hahahahahaha službe za korisnike su vrh! Meni nekako najdraži VIP... ;) Ko neka sekta su.

shpeksyy kaže...

Imam traume od sluzbi za korisnike. T com!! tu cu stati dok se nisam uzivcirala :D

Anonimno kaže...

imam isti problem i moj je vezan za kisu -cim padne , neki problem sa tv-om , ...i on traje dokle i kisa ...dakle, sada kisa pada 3 dana , znaci 3 dana nemam sliku ili nemam ton ili ni jedno ni drugo
zvala sam ih vise puta , javice se u roku od 48 sati (jos nisu ) =((

Anonimno kaže...

imam isti problem i moj je vezan za kisu -cim padne , neki problem sa tv-om , ...i on traje dokle i kisa ...dakle, sada kisa pada 3 dana , znaci 3 dana nemam sliku ili nemam ton ili ni jedno ni drugo
zvala sam ih vise puta , javice se u roku od 48 sati (jos nisu ) =((

Anonimno kaže...

Mi smo prije imali Max-tv, olitiga T-com i izgubili smo živaca, vremena i novaca, psovki je bilo izrečeno da me i dan danas sramota, ma užas živi... Naplaćali smo se računa iako dobrih 85% vremena nismo imali ili tv ili internet ili oboje...
Danas smo sretna i zadovoljna obitelj s Optimom. Već smo pola godina kod njih, samo sam jednom zvala njihovu službicu jer nije bilo neta, odmah su se javili, ispričali i objasnili da rade na mreži u području u kojem živim i i da će za pola sata sve biti ok. I bi tako. Bog ih blagoslovi.
Lea

Objavi komentar

Pokreće Blogger.