nedjelja, 22. rujna 2013.

Beauty Review: Rexona Maximum Protection dezić

Ne volim deziće u kremi i dosta sam skeptična prema njima. Sve i jedan koji sam imala napravio je nered na crnim majicama, a i zaštita od znoja im nije bila baš na nekoj razini.


Nemam pojma zašto sam se odlučila riskirati s ovim proizvodom jer mi općenito od Rexone ništa nije odgovaralo. Valjda sam podlegla utjecaju pozivnih dojmova s neta. I drago mi je što jesam.


Ovaj dezić u kremi je zaista odlična stvar! Štiti od prekomjernog znojenja i, iako nema neki upečatljiv i jak miris, ima fini šmek čak i nakon pola dana nošenja.


Ne ostavlja velike fleke po majicama (ono što ostavi lako se opere), lako se dozira i nanosi, a što je najbitnije - djeluje. Ovo mi je definitivno najbolji izbor za ljetne mjesece.


 Cijena mu je oko 40 kuna, možete ga naći u svim drogerijama.


 Dajem mu

samo zbog cijene jer je skup za drogerijski proizvod.

Broj komentara: 5:

Unknown kaže...

Jel uspe da ucini da se manje znojis? Ja koji god da staavim ne radi ama bas nista osim da zamirise na pola sata, a posle se i to izgubi. Zato sam presla na muske oni su bolji. BIlo koji tip ezodoransa. Videla sam ovaj ali nisam znala da li je ista bolji od obicnih. I na kraju nema belih brlja na odeci?

chmi kaže...

Manje se znojim, da. Mrlja ima, ali nisu tvrdokorne kao kod ostalih dezića, lako se operu. Zapravo, nisu baš neke mrlje jer su površinski na odjeći, ne zalaze u tkanje.

Unknown kaže...

E super, onda cu ga probati :)

ZipaThis kaže...

Rexona je za svaku pohvalu! Posebno ona shower fresh, koja i miriše i djeluje :)

Pixie Violet kaže...

Super su mi ovi maximum protection dezići, već sam ih 3 potrošila. Stvarno djeluju. Bolji su mi od vichyja, perspirexa i svih ostalih "jačih" dezića :). Jedino još nisam ovaj zeleni probala. Za razliku od Rexone, Dove verzija je smeće. Samo lijepo miriše i to je sve, ne drži ni pola sata.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.