četvrtak, 29. kolovoza 2013.

Beauty Review: Pedilisse pedo jaje

Pedo jaje gledam već neko vrijeme (da ne kažem nekoliko godina otkad sam ga vidjela među mnogim kineskim pizdarijama na ebayu) i tek sam ga se nedavno odlučila kupiti. Svoj primjerak sam uzela u DM-u za 40 kuna prije mjesec, dva.

Imala sam ga priliku dva puta isprobati i evo mojih dojmova.

Samo jaje je zapakirano u plastični omot koji je lako otvoriti (ne treba vam ni nož ni škare, niti postoji rizik od samoozljeđivanja prilikom te radnje :D).


Jaje je ergonomski oblikovano i lijepo sjeda u ruku, površina mu je hrapavije teksture pa ne klizi iz ruke kad je mokro.U potpunosti zatvoreno jaje ima na svom donjem dijelu šmirgl papir koji služi za finiju obradu peta nakon strugalice. U paketu imate i dodatni šmirglić.

 
Jaje otvarate s bočne strane gdje su stavili zgodnu malu udubinicu bez koje bi morali uložiti puno truda i strgati par noktiju prije no što otvorite jaje. Jeej za udubinicu!Strugalica se također sastoji od dva dijela, ribeža i posude za skupljanje oribane kože što je zapravo vrlo praktično jer vam vaš epitel neće štrcati na sve strane već će biti uredno skupljen u posudicu koju kasnije samo operete.Sam ribež je napravljen tako da je praktički nemoguće ostrugati se do krvi, ako uspijete - svaka vam čast. Vrlo je učinkovit i s lakoćom skida naslage starog epitela. Iznimno ga je lako čistiti, dovoljan je mlaz tople vode i malo alkohola za dezinfekciju nakon upotrebe.Ovaj proizvod me oduševio svojom praktičnošću i dajem mu 5 od 5 zvjezdica!

4 komentara:

Lendoxia kaže...

cula sam vec za ovo al mi je bilo lijeno googlat, cini mi se kao super stvar morat cu malo obratit paznju kad budem isla u shopping

Dolce Vita kaže...

Uh ovo pedo jaje i ja gledam sto godina, bas me interesuje kakvo je!

velvet_eyes kaže...

joj,ovo si pod hitno moram kupit. pete su mi k.o.m.a nakon platformi i sandala -.-

Tijana kaže...

Opa, super. Ide na listu :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.