četvrtak, 29. kolovoza 2013.

Beauty Review: Pedilisse pedo jaje

Pedo jaje gledam već neko vrijeme (da ne kažem nekoliko godina otkad sam ga vidjela među mnogim kineskim pizdarijama na ebayu) i tek sam ga se nedavno odlučila kupiti. Svoj primjerak sam uzela u DM-u za 40 kuna prije mjesec, dva.

Imala sam ga priliku dva puta isprobati i evo mojih dojmova.

Samo jaje je zapakirano u plastični omot koji je lako otvoriti (ne treba vam ni nož ni škare, niti postoji rizik od samoozljeđivanja prilikom te radnje :D).


Jaje je ergonomski oblikovano i lijepo sjeda u ruku, površina mu je hrapavije teksture pa ne klizi iz ruke kad je mokro.



U potpunosti zatvoreno jaje ima na svom donjem dijelu šmirgl papir koji služi za finiju obradu peta nakon strugalice. U paketu imate i dodatni šmirglić.

 
Jaje otvarate s bočne strane gdje su stavili zgodnu malu udubinicu bez koje bi morali uložiti puno truda i strgati par noktiju prije no što otvorite jaje. Jeej za udubinicu!



Strugalica se također sastoji od dva dijela, ribeža i posude za skupljanje oribane kože što je zapravo vrlo praktično jer vam vaš epitel neće štrcati na sve strane već će biti uredno skupljen u posudicu koju kasnije samo operete.



Sam ribež je napravljen tako da je praktički nemoguće ostrugati se do krvi, ako uspijete - svaka vam čast. Vrlo je učinkovit i s lakoćom skida naslage starog epitela. Iznimno ga je lako čistiti, dovoljan je mlaz tople vode i malo alkohola za dezinfekciju nakon upotrebe.



Ovaj proizvod me oduševio svojom praktičnošću i dajem mu 5 od 5 zvjezdica!

4 komentara:

Lendoxia kaže...

cula sam vec za ovo al mi je bilo lijeno googlat, cini mi se kao super stvar morat cu malo obratit paznju kad budem isla u shopping

Dolce Vita kaže...

Uh ovo pedo jaje i ja gledam sto godina, bas me interesuje kakvo je!

velvet_eyes kaže...

joj,ovo si pod hitno moram kupit. pete su mi k.o.m.a nakon platformi i sandala -.-

Tijana kaže...

Opa, super. Ide na listu :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.