nedjelja, 7. srpnja 2013.

Uber-awesome serijsko-muzička playlista

Jučer sam se probudila s melodijom neke pjesme koja mi je zapela u glavi. I ostala tamo satima.

Nije pomoglo ni opsesivno guglanje (krivog) teksta, kao ni bezuspješno tuljenje pjevanje u mikrofon mobitela u nadi da će Soundhound prepoznati pjesmu. (i da me nitko od susjeda neće čuti).

I ne, to nije uopće prešlo u par sati pjevanja tuljenja raznih poznatih pjesama u app koji mi je inače fenomenalan, ali sad mi većinu nije prepoznao. Naravno, odbijam vjerovati da je problem u mom (ne)pjevanju, nego se aplikacija jednostavno pokvarila. :P

No, da ne duljim (lol), pjesmu sam pronašla navečer, slučajno, dok sam sa zadnjim atomima snage pisala uber-glupi post za topić Tražim ime pjesme / izvođača / tekst (u kojem svaki upit izgleda kao što bi i moj: "tražim onu pjesmu, ide nanana na nana") i pritom sam slušala svoj folder opskurne i fenomenalne muzike iz razno raznih serija. (još jedan razlog zašto puno previše volim serije, radi fenomenalne muzike. <3 Jer čak i šrotna serija može pogoditi odličnu pjesmu)


I voila! đubre se pojavilo u shuffleu. Ljutito/sretno sam pobrisala post, poslušala pjesmu 50 puta na repeatu i reko, što ne bi pretvorila ovaj uber-super folder u post za blog.

Garantiram da je svaka od idućih pjesama apsolutno fenomenalna. I LMC bi se mogla jako svidjeti, s obzirom da su malo hipstersko-indie. :D

Prvo krenimo od THE đubreta:


(guglala sam Fire fire, you told me you were fire fire; a ide Fighter, fighter you told me we were fighters fighters, lol)
(serija: Awkward)

Ne mogu vam opisati olakšanje koje sam osjetila kad sam ju pronašla (slučajno, lol). Ma zapravo, mogu. Znate ono kad khm... morate na wc, ali ste vani i nigdje wc-a u blizini. I trpite i trpite, jurite doma, mislite da neće uspjeti, proklinjete sve ikad i razvijate plan kako ćete ipak morati negdje u grmić i brisati košuljom (:D), ali nekako uspijete doći do doma, ali je wc zauzet pa čekate i čekate, dok namršteno mjerkate sudoper, no wc se napokon oslobodi i sve je napokon dobro jer ste pronašli pjesmu koju mumljate u mob satima. :D

/gotova nepotrebna spika o sraćki u postu o muzici, lol

Ajmo dalje!


(serija: Arrow)


(serija: Person of Interest)


(serija: Cougar Town)


(serija: Chuck)


(serija: One Tree Hill)


(serija: Shameless US)


(serija: 10 Things I Hate About You)


(serija: Teen Wolf)


(serija: Chuck)


(serija: Person of Interest)


(serija: Misfits)


(serija: Chuck)


(serija: How I Met Your Mother)


(serija: The Walking Dead)


(serija: Teen Wolf)


(serija: Misfits)


(serija: Vampire Diaries)


(serija: True Blood, Teen Wolf)


(serija: True Blood)

20 bi bilo dosta, jelda? :D

Nu, jutjub plejlista! Poslušajte ih sve, it's an order! :D

Broj komentara: 5:

Unknown kaže...

Sa slascu cu da ih sve preslusham. Neke vec prepoznajem i znam da su odlicne, ali na moju radost vecinu ne znam, pa se radujem novim dobrim pesmama :)

Dee kaže...

wooohooooo <3

javi dojmove. <3

Anonimno kaže...

stvarno je uber awsome, ima super stvari! hvala za šeranje :D

Anonimno kaže...

dečku i meni si uljepšala dosad totalno trulo poslijepodne :D

Dee kaže...

<3 <3 <3

Objavi komentar

Pokreće Blogger.