četvrtak, 4. srpnja 2013.

Fat & furious: predrasude o šipkašicama

Iliti curama koje plešu na šipci.

Dakle, nedavno sam se susrela s nekoliko uvrnutih i totalno ludih predrasuda od strane muškaraca spram žena koje plešu na šipci. Kod žena je najčešća reakcija "Ja to ne bi mogla" i to je ujedno bila i moja prva reakcija kada su mi neke druge cure rekle što plešu, ali činjenica je da sve mi to možemo.

1. Cure koje treniraju ples na šipci to rade da bi bile striptizete


Ma naravno, jer biti marketinška direktorica velikog brenda za cijelu regiju jednostavno ne donosi dovoljno love u kućni budžet (inače, radi se o ženi koja me upoznala s ovom vrstom rekreacije). Samnom treniraju žene raznih godina, zanimanja i stupnjeva obrazovanja i mislim da niti jedna nije otvorila obrt za rad vikendom.

2. Cure tamo plešu gole

Oukeeeeeej.... zamislite 11 cura koje za vrijeme jednog treninga raubaju intimne dijelove na šipku... odvratno... zašto bi pobogu bile gole? Mislim, to stvarno samo debilni muški mozak može iskonstruirati u glavi. Da, na šipci se pleše oskudno odjeven, ali ne da bi netko nekome buljio u sise, nego zato jer se koža lijepi za šipku i onemogućava pad. Molim svakog muškarca koji tvrdi suprotno da proba u trenirci se popeti uz vatrogasnu šipku pa neka se javi. Na hitnu.

Također molim nekoga da element na 2:21 izvede u trenirci... odoše obiteljski dragulji u nepovrat!
3. Blago dečkima kojima cure plešu na šipci


Velik broj frajera se prepadne. Osim toga, ona druga polovica sluša samo o okretima, inverzijama, kako nešto spojiti, koju muziku odabrati, jesu li bolje Kiss ili Delight šuze, zašto je Leigh Ann tako fleksibilna mamu joj njenu. Ljubavi, malo sam popila, a vidi tu je znak STOP. Ma naravno da neću pasti. Shit pala sam! Ništa od treninga! Ma idem, ne seri. Kaj je malo ogrebotine iz koje šiklja krv? Ma ne, ljudi ne misle da me tučeš, oni totalno kuže da su to modrice s treninga... Hahaha, gle policajac, idem reći da me tučeš, taman imam one masnice sa šipke...

Izvode li cure sa step-aerobika, step-aerobik pred muževima?

4. Cure na takvim treninzima se pipkaju


Zbilja? Zbilja??? Da, pipkamo se i to jako... ono, porniće snimamo wtf?

5. Sve poledancerice su jebeno građene

Za nekoga svakako jesu... ali nisu ono što bi očekivali, barem rekreativke. U mojoj grupi je cura koja je visoka i vitka i tako prokleto graciozna da sam ljubomorna. Sitna i dinamitna. Bikerica i energična. Mama i brza u plesu. S oblinama i metodična u elementima. Svaka od njih je prekrasna kad pleše.A ako se bavite šipkom kao sportskom disciplinom izgubite ćete velik postotak masnog tkiva (aka oblina), pa nije baš da itko izgleda onako kako drugi misle.

Tako da... ono... nije sve onako kako se čini... uglavnom je sasvim suprotno.

Ako vas zanima kako to izgleda kada sve to dobije ozbiljnije razmjere, pročitajte ovo pismo čovjeka koji je trebao ići na Olimpijadu.

Broj komentara: 7:

Just Cake Girl kaže...

Toooo :) :) totalna istina, moram se opet upisati sad sam dobila volju :)

Voodoo Blonde kaže...

Mene ne čude takve predrasude na dragom našem Balkanu, mislim kod nas je dečko koji obuće rozu majicu homić. :/ Katastrofa... Meni je to prezakon aktivnost, osobno sam prelijena da to radim iako vjerujem da bi mi se luđački svidilo kad bih pokušala, no i dalje sam prelijena. Ništa više. :D

Dee kaže...

Do, kurvo! <3 :D :*

Dee kaže...

ono na linku je nešto nevjerojatno! :horor: :rigo:

pogledala sam i jutjube, baš je dobar lik. <3 i duet je kul. :D

splattergirl kaže...

ja znam da ja to ne bi mogla, bojala sam se napraviti i zvijezdu, i stoj, jedva sam nekako kozlic pregrmila na tjelesnom. eto, nikad nisam napravila zvijezdu kao dijete.
za neke od nas naprosto to nije iako bas fora izgleda, nazalost imam 3 noge :(

Lendoxia kaže...

hehe kul ja bi se jednom voljela uhvatit u kostac sa sipkom, al nece to bit tako skoro

Sara kaže...

Frendica trenira, ja bih htjela, ali muljati svojima o tome..ne bih, hvala, čekat ću kad se odselim :D
Savršenstvo, što se sve može kad se ubaci volja i trud, a tek pjesme na koje se pleše.. ma uživancija :D
Jedva čekam taj dan kada ću moći početi trenirati :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.