petak, 19. srpnja 2013.

Fat & Furious: Food! Fooood!!!! Foooooooood!!!!!!

Prošlo je mjesec i pol od Fat & Furious juicing posta i vrijeme je da vas izvjestim o napretku. 

Kao što sam navela već, nisam se planirala prebaciti u potpunosti na sokičavu prehranu i tako je i bilo. Tu i tamo si smućkam neki sokić, više blendam hranu u blenderu i to ponajviše voće. Pod zadnje si smućkam bananu, mlijeko, cimet i žličicu suhe sirutke s okusom čokolade iz DM-a. Nađe se tu i voće iz vrta, sada su na redu breskve a do sada sam tamanila marelice, šljive, višnje, ribizl... Slikica shakeova nažalost nemam jer ih odmah strusim, ne da mi se pretakati iz blendera u čašu. :zubo:

Što se krute hrane tiče, odlučila sam izbaciti kruh iz prehrane skoro u potpunosti. Samo ponekad za doručak pojedem Lidlovo pecivo s puno sjemenki i njihov namaz od sira i maslina.

Trudim se jesti minimalno 5 puta dnevno manju količinu hrane. Nekad je to samo jogurt ili šaka preprženih sjemenki navečer, a za tri glavna obroka pojedem malo više.

U tih mjesec i pol sam maknula koje 4 kile, vjerujem da bi daleko više išlo da vježbam, no trenutno sam malo lijena za skakanje na užarenom tavanu.

Evo nekih od obroka:


Voćna salata: kiwi, banana, mango, ananas, dinja, limeta i cimet.


Pureće bijelo meso preprženo na grill tavi na malo maslinovog ulja, zelena salata s grčkim salatnim sirom, začinjena maslinovim i bučinim uljem te octom. Domaća juha od paradajza.


Gljive s grill tave, salata od ribane mrkve začinjena maslinovim uljem i octom, pileće bijelo meso pečeno u rolu.


Jaja s gljivama, začinjena Vegetom i malo kečapa za okus.


Zelena salata (obožavam kristalku) s mozzarellom, začinjena maslinovim i bučinim uljem te octom.


Juneći ćevapćići iz Lidla s domaćim paradajzom i Zdenkinim Sport sirom.


Pureće pečenje s bukovačama preprženim na grill tavi i domaćom ciklom začinjenom maslinovim uljem i octom.


A kad sam vani i nemam klopu uz sebe, obično uzmem neku gotovu salatu u obližnjoj trgovini.Sve u svemu, zadovoljna sam napretkom, osjećam se bolje, imam više energije i primjetila sam da su mi se nokti i koža oporavili. Stoga, idem dalje u nove radne pobjede!Kako vi klopate preko ljeta?


Nema komentara:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.