četvrtak, 6. lipnja 2013.

Fat and Furious: Kad visiš na šipki naglavačke. U visokim petama.

Za početak – jeste gledali devetu epizodu GOT-a? Jeste živi? Antidepresivi i to? Bez brige, North remembers, Winter is coming i tako to...
Izvor: Forum.hr

Moja avantura na Velesajmu se nastavlja. Najviše iz razloga jer je užasno zabavno, veseli me i... ok, ne mogu vjerovati da ću to reći – ali nedjeljni termin u 10 ujutro je postao moj omiljeni dio tjedna.

Ponekad se plesačice na šipki doimaju poput sekte (tako sam barem čula). Kad se vozim, razmišljam o muzici na koju mogu plesati. Kad sam doma, obuvam svoje Pleaser Kiss 209 i plešem u njima iako nemam šipku. Kad hodam, razmišljam kako je neki zid dobar za krug bokovima ili neki prometni znak za vadičep. Ako mi je netko dosadan, odlutam u mislima i smišljam kombinacije pokreta... tako je to. 


Eh sad, taj termin nedjeljom u 10 je pomalo nezgodan, jer... jel... ako zaružiš subotom u nedjelju nisi u formi, a ja sam prije koji tjedan imala jedno ozbiljno ruženje i jedno mamurno jutro koje me nije spirječilo da napravim zmiju.

Zmija vam je ovo...Počinje oko 1:13

Jako simpatično, zar ne... posebno kad koljena klecaju u štikletinama... I želudac se okreće od mamurluka. I jasno ti je da se to sve skupa protivi gravitaciji... Ali vjerujte, nije to ni najmanje teško, teže je penjanje s propinjanjem.

To vam je... ne znam to naći, ali uglavnom penje se na šipku i onda se noge ispruže ravno, a drži se jednom rukom, težina ide na leđa, a nogama se rade krugovi kao da se vozi bicikl. Jednostavno.

Posebno kad instruktorica negdje s dna viče "Pruži lijevu!", a ti od endorfina ne znaš ni lijevu ni desnu, ni gore ni dolje. Ali polako, s vremenom ću valjda uspjeti i to naučiti. Ako sam naučila šugavog Petra Pana, naučit ću i ovo...

Ovo je Petar Pan...A ovo sam ja na šipciTko živ tko mrtav do idućeg tjedna :) Kako u GOT-u, tako i na šipci :P


Broj komentara: 7:

Maja_Pčelica kaže...

Aaaaa zmija je suuuper!! Vraćam se na jesen šipci :-)))

doriana gray kaže...

Možda dođeš u moju grupu ;)

Voodoo Blonde kaže...

Hahhahahaha lako za sve, umrla sam na prvi gif xDDDDDD jest, živa sam, no mislim da je ekipi koja je čitala knjige bilo to: "meh." :D

Lendoxia kaže...

iako sam znala sto slijedi nije bilo meh kao sto voodoo kaze, vec je bilo :pljescerucicama: kill them all :D drag mi je bio Robb i R.Madden al cijelo to vjencanje je epic pa eto nije bed sto smo se oprostili od njega :)

Nanethiel kaže...

ja bi na s faktorrr =,( nadam se da krećem slijedeće godine =)

a ovaj zadnji gif je zakon, tak ću ja izgledat xD

Snow kaže...

Jao, ja sam tek na pocetku 3 sezone i umrijeh od znatizelje, svi pricaju o tom vjencanju i epozodi a ja kao onaj majmun, pokrivam i oci, i usi, al zato se na sav glas derem da mi nista ne govore. A knjige me tek cekaju na citanje. Ja sam relativno odskoro zarazeni GOT-ovac :-) Nek ova kisa nastavi, eto mene za 2 dana do te epizode, jedva cekam.
Rado bih i ja vjezbala to, al to u "mom selu" nema :-)

velvet_eyes kaže...

pogledala,ostala šokirana,više ne gledam... šalim se...jedva cekam sad zadnju... :D
onak gledam video za zmijicu i mislim si: kak lako...XD
aha, moš mislit,a ni sklek nemogu napravit kamoli podiči cijelu svoju težinu,...svaka čast na PP... :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.