četvrtak, 13. lipnja 2013.

Čitam, slušam gledam...

Tj. nisam sigurna što gledam... Sada, kad je GOT gotov, ne znam čemu se veseliti ponedjeljkom? Ima li smisla ustajati iz kreveta? Koji je smisao mog postojanja na taj dan?

Ok, serija ima svojih vrlina i mana, lako se pogubiti i iskreno vas žalim ako niste čitali knjige jer trebate svaku epizodu odgledati tri puta da shvatite što se zbiva, ako ikada shvatite.


Moj prosječan ponedjeljak više neće biti ispunjen terorom kolega prijetnjom spojlanjima, nabrijavanjem, otvaranjem radlera nakon ručka i pojašnjavanja dragome "tko je sad pak taj". Nema više. Otišli su kao Starkovi na Red Wedding. Lol.

Tako da sad moram naći novu zanimaciju...

Nakon čitanja Gričke (koju mi je nemilosrdno uzurpirala selidba), napravila sam pauzu. Trenutno čitam Kamen na cesti i imam potrebu da se samoubijem. Iako se u ovoj epohi velikih europskih ideja, Zagorkino favoriziranje hrvatstva i hrvatskog čini banalno i demode, njen osvrt na društveno-politički položaj žene je fascinantan. Uzmemo li u obzir da se radi o romansiranoj autobiografiji te da je knjiga dijelomice nastala na Zagorkinu osobnom iskustvu, gotovo je nemoguće ostati ravnodušan na cijelu priču o Mirjani. :lektira mode off:

(ne znam zašto se neće normalno izrotirati)

U pripremi mi je i Pijev život, ali... nekako mi je Zagorka na prvom mjestu. A i ne očekujem previše, pa mi se ni ne da počinjati. 

Od muzike... pa zar postoji netko tko ne voli novi Daft Punk?A sad na drugu stranu, zar postoji netko tko ne voli nove Nine Inch Nailse?


Zapravo puno više slušam neke druge stvari, uglavnom one koje bi mogle proći za ples na šipci. Tako moja playlista, uz Nailse, sadrži i neke druge stvari:

U2 - Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me
Depeche Mode - I Feel You
Depeche Mode - Soothe My Soul
Chris Isaak - Baby Did a Bad Bad Thing
Siouxie and the Banshees . Face to Face
Alex Clare - Too Close
Kings of Leon - Closer
Rammstein - Stripped
Danzig - Mother
Jack White - Love is Blindness

Čime se vi bavite u zadnje vrijeme?

Broj komentara: 5:

Babushka's Suitcase kaže...

Ne postoji, svi vole novi Daft punk! :)

doriana gray kaže...

Naravno!

Dee kaže...

Get Lucky volim zbog Pharrella. <3

Lendoxia kaže...

Meni je Pi bio dosadan, ne preporucam

Gear kaže...

Ja sam danas završila prvu sezonu i jednostavno nemam volje dalje gledati, pošto su ubili Eddarda :O, još se oporavljam *.*, ali i skidam 2. :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.