četvrtak, 16. svibnja 2013.

Doriana goes wedding planer

Ne udajem se. Barem ne ja.

Uprava Buncherica je na kolektivnoj razini odlučila da si međusobno organiziramo vjenčanja. Ja sam izvukla LMC, što mi je iznimno drago, jer imamo podjednaku razinu kolagena, a i ostale nas izoliraju jer smo mlade i lijepe (znam da postaje stara fora, ali tako ispada).

Ako ste pomno čitali postove naše drage LMC, znate da je ona hipsterica, međutim, organizatorica i kumzilla (naziv smišljen samo za mene) ne dozvoljava da pustim da sve bude po njenom. LMC se mora odmarati kako bi tog dana blistala u punom sjaju.

Krenimo od vjenčanice. LMC ima prekrasno poprsje koje čedno skriva pošto nije kuuuuurvaaaaaa. Ipak, sada kada se udaje, postaje svjesna svog seksepila. Osim toga, dokazala je da je čestita, jer netko ju ipak ženi, pa može pokazati svoje adute.

U obzir dolaze ova
izvor
i ova

Naginjem na drugu... skriva škembu, a ističe... khm... bradavice?

Kada se radi o frizuri ne želimo dosadno i elegantno. Kao što svi znaju, udaje se samo jednom u životu, a pravi način za to proslaviti je sarma. Sarmu sa svadbenog menija može se diskretno prenijeti i na frizuru. Obožavam lajtmotive. Dodatni tač su pramenovi na kapu.

izvor

Kako želimo da styling bude potpun, ubacit ćemo i pokoji modni detaljčić.


izvorizvor


izvor

Ok, ovo zadnje je pretjerano, ali mora biti neka raskošna manikura.

Budući će je pokupiti u kočiji, jer LMC je princeza koja to zaslužuje :)

izvor

Buket će napraviti ne od dolara, ali od eura. Jer ona uopće ne radi veliku svadbu radi para, neka svi vide da ona u startu može i ima!

izvor

Kako će tema biti pomalo i ljetna, mi djeveruše ćemo nositi nešto ovakvo...u najmanju ruku


Mladoženja... koji mladoženja? Zna se da je svadba samo za mladenku.

Djevica u meni mi ne dozvoljava da zaboravim na plan i program društvenih igara i seoskih običaja, pa će tako naša LMC igrati

- bacanja jabuke preko krova
- rezanja torte i šopanja istom
- lažne mlade
- plesa s mladom (2 kruga 100 kuna)
- čitanja koverti
- vlakića
- ono gdje se svi spoje za ruke i provlače

A imam i nekoliko prijedloga od braće Rusa


Wooow... O.o Životne lekcije. Moramo i to negdje ubaciti!

Yap... jer ide serija još luđih igara sa seksualnim aluzijama...Koje ne možeš igrati trijezan...
izvor

Zapravo piti ćemo dok svi ne budemo u ovoj fazi:

A onda ćemo se po dobrom starom Buncherskom običaju derati iz petnih žila, netkoće plakati, netko grliti školjku, a ako bude nesreće LMC će neka maloljetna rođakinja istući zbog upaljača. U međuvremenu će doživjeti živčani slom zbog potrganih cvjetnih aranžmana od eura, dok ćemo mi ostale tračati janjetinu. Koju smo, vrlo vjerojatno, ispovraćale. Zapravo će i sama LMC kenjati uokolo da nema muffina iz Lidla. I tortilla iz Lidla. I kako je sve sranje, jer nije iz Lidla. Ja ću hodati i ispričavati se, jer mi jako dobro ide ispričavanje za pijane ljude. Osim ako nisam sama pijana.

Zapravo, serem, ovo je moja ulog! Draga LMC puno sreće, ljubavi i veselja u tvom budućem braku koji će se desiti tko zna kad, tko zna s kim, ali Buncherice će biti tamo!

Broj komentara: 6:

Just Cake Girl kaže...

awwwwww savršena svadba :) :) Čestitke LMC ;) :D

ivuschka kaže...

LMC ima prekrasno poprsje koje čedno skriva pošto nije kuuuuurvaaaaaa. Ipak, sada kada se udaje, postaje svjesna svog seksepila." - PRAVI DAN ZA SPOZNAJE!! :D

velvet_eyes kaže...

Hahahha ne vjerujem! XD
Također se pridružujem čestitkama :D I naravno želim vam lijepu zabavu,a vidim bit će :D
Pokazala sam mami vjenčanice-i ja želim tako neku, jako joj se sviđaju, rekla je da će se pokrit s crnom krpom po glavi xD

Petite Chérie kaže...

Hahhha, nasmijala si me do suza! Prava svadba, nema šta! Čestitam LMC :D

Unknown kaže...

Hahahah sve gore od goreg!

azzie kaže...

Sad i ja želim ovakvu svadbu ^^

Objavi komentar

Pokreće Blogger.