četvrtak, 14. ožujka 2013.

Miyu prirodna kozmetika ili kako spasiti kožu?

Nedavno sam počela imati dosta problema s kožom. Na stranu pokoji prištić, ali koža mi je postala toliko suha da je izazivala nervozu.Kombinacija suhog zraka, hladnoće i vrućine koje se stalno izmjenjuju, stresa i povremenog živčanog sloma dovele su do toga da imam osjećaj kao da mi je vlastito lice tijesno. Moja dotad jedva iskombinirana njega koju sam uskladila na jedvite jade nije pomogla. Kaj sad? Traži rješenje.


Malo sam gledala, malo sam guglala. Novac nije problem, a nije ni dostupnost. Znam kupovati preko neta, isprobala sam gro toga, problem je moja koža.

Onda sam na Random pizdarijama (mislim, znate da sam očajna kad idem tamo po kozmetički savjet :P, mah mah) našla post o Miyu kozmetici. Miyu je farmaceutkinja koja mućka čuda. ČUDA!


Najprije sam kontaktirala Miyu i pitala zašto ne radi maske, jer ja ne bi sprej iako je sprej dobar, a ona mi je sugerirala upravo njega. Pošto nisam imala što izgubiti, naručila sam ga i pričekala. Sve je stiglo u najboljem redu i po dogovoru.

Miyu tu dobiva peticu za brzu i ugodnu komunikaciju i peticu za pridržavanje dogovora.

E sad, o samom AquaC spreju koji košta 60 kn, možete pročitati više na Randomicama, a ja ću ovdje napisati svoje dojmove.

Ovaj sprej je ČUDO!

Sva očajna sam došla doma, otvorila paketić i onako, ko čobanica nasprejala lice. A kad ono, nema zatezanja, nema boli, nema nervoze, samo savršen miris i moje lice koje ovaj sprej upija kao spužva.

Sada obično, nakon što mlijekom skinem šminku i umijem se, najprije stavim sprej, a tek onda noćnu kremu. Ujutro ga također stavim prije dnevne kreme i tu i tamo tijekom dana kad sam doma...

Pošpricam ga i na umorne noge, kad se vratim skršena s plesa na šipci. Ponekad ga stavim samo jer je miris genijalan, limunasto lavandast, svjež i očaravajući. Ma nakon njega kao da sam cijeli život provela na proplanku obasjana suncem i umivala se rosom. Sretna sam ko žena u reklami za tampone ili uloške.


Ovaj proizvod je čisti pornić za vašu kožu. Skin porn.


I sad da me cure ne ne napadnu da radim recenziju izvan forme koja je dogovorena za recenziju stavljam zvijezdice. 5/5


Broj komentara: 5:

Voodoo Blonde kaže...

apsolutni potpis. probala sam ga i savršen je!!

Dee kaže...

<3 :D

Lana Č kaže...

Definitivno nesto najbolje sto sam stavila na svoju dehidriranu kozu <3

Ana Petrović kaže...

cula sam svasta o ovoj kozmetici i volela bih da je probam :)

nail crazy kaže...

nema ništa bolje nego kad nađeš nešto što ti savršeno paše :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.