srijeda, 6. veljače 2013.

Kreativci i blogeri zajedno za rijetke bolesti

Ako slučajno pratite Random pizdarije (i na fejsu), mogli ste primjetiti da smo se Durica i ja malo uplele u ispomoć jednom divnom događaju, Međunarodnom danu rijetkih bolesti koji će se 28. veljače u organizaciji Hrvatskog saveza za rijetke bolesti obilježiti već 6. godinu zaredom. Inače se obilježava na rijetki dan u godini, 29. veljače, koji se u kalendaru pojavljuje svake prijestupne godine i izabran je upravo radi naglašavanja posebnosti životnih situacija osoba oboljelih od rijetkih bolesti.


Krajem veljače i početkom ožujka u sklopu štandova na Cvjetnom trgu u Zagrebu bit će i jedan poseban kutak sa doniranim stvarčicama divnih kreativaca koje će se prodavati po simboličnim cijenama i sav prikupljeni novac ide u daljnje financiranje Saveza. Spojili smo divno sa korisnim, dobijete prekrasnu, kreativnu i jedinstvenu stvarčicu, a i usput radite dobro dijelo i podržavate Savez da nastavi sa radom.


Znate već kako mi (Buncherice, a i Pizdarijice) volimo podržavati kreativce jer smatramo da je nešto napravljeno vlastitim rukama, jedinstveno, kreativno, posebno i prekrasno/smiješno/memeasto/zanimljivo/bilo koji pridjev puno bolje od neke tvornički proizvedene kupovne stvarčice (pa čak i od onih urnebesno jeftino smiješnih ulova na ebayu :D) i jako ih volimo promovirati i podupirati. Ti isti kreativci nesebično vraćaju nazad i sudjeluju u brojnim dobrotvornim akcijama, ne možemo smisliti dovoljno lijepih riječi da ih opišemo. 
Kao da ih već ne volimo dovoljno!Popis kreativaca koji sudjeluju u ovoj akciji postupno će se objavljivati na fejs stranici Saveza, gdje ćete dobivati i najfriškije podatke u vezi samog događaja. I na Random pizdarijama ćemo pratiti kako napreduje, gdje smo, da malo pomognemo da se proširi vijest o ovom događaju napravile i dva darivanja, ne propustite ih, baš su kjut. ♥(klik na slike za darivanja, izvor RP fejs)


Veliko hvala svim divnim kreativcima koji su velikodušno ponudili svoje stvarčice na prodaju i time podržali ovu akciju. ♥ Hvala i drugim blogerima također, koji polako shareaju obavijesti o svemu ovome. ♥

Kako vi možete pomoći?
Za početak, ako ste 02.03. u Zagrebu, svratite na Cvjetni i osobno provjerite kako napreduje projekt.
Savjetujemo da ponesete i novčanik, jer nećete moći odoliti kreativnom štandu.
Možete podržati rad Hrvatskog saveza za rijetke bolesti tako da ih lajkate i podijelite na fejsu, možete shareati i event i time proširiti dalje info. A možete i shareati darivanja na Random pizdarijama i jednostavno pozvati sve da se uključe i naprave isto.

Vidimo se na Cvjetnom, zar ne? :)

*Napominjem da ovo nije plaćena reklama, ovo je samo sitnica koju svi skupa možemo učiniti za bolje sutra. :)

3 komentara:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.