četvrtak, 7. veljače 2013.

Četvrtak je dan za peh

Ne bih rekla da sam neki veliki pehist, ali kad me krene, onda ne staje. U tim trenucima osjećam se poput Huga u igrici Planina, gdje ja, mali čupavi trol, izbjegavam ogromne kotrljajuće stijene koje se obrušavaju na mene. 


Danas je baš takav dan. Em što sam sama u redakciji jer se kolegica razboljela u najgori trenutak, em je takva gužva da boli glava. Međutim, da biste shvatili cijelu agoniju moram vam objasniti neke svoje navike.

Naime, kada se probudim, nitko ne smije pričati samnom. Ne zato jer sam zla, nego jer se koncentriram. Pranje zubi, stavljanje leća, ispijanje lijekova i odlazak natrag u sobu u maniri holivudske beštije koja se skriva torbicom. U sobi krećem s oblačenjem i šminkanjem i polako se pretvaram iz holivudske beštije u sebe. Caka je u tome da me ne smijete ništa pitati ni ništa mi reći sve dok ne izađem drugi put iz sobe, našminkana, obučena i "ko čoek".

Danas su me od ranog jutra cimali po kući i u skladu s tim su krenule pizdarije. 


Najprije je na pola puta do posla krepao auto tj. počeo proizvoditi neobične zvukove koji su znak odustajanja. Sala sam sa sva četiri i nazvala starog koji me uputio da se vratim kući i uzmem bratov auto.

U kojem nema tekućine u hladnjaku.

A bogme ni goriva.

Onda sam došla doma, tako u prvoj brzini, puževim korakom. Nakon osam prekopanih ladica našla sam prometnu i krenula naliti vode. Nisam mogla odvrnuti čep. 


Sjela sam u auto i krenula prema pumpi koja je 200 m od kuće. Na koju je u tom trenu bila priključena cisterna.

Nastavila sam dalje do prve iduće koja je u susjednom mjestu i molila boga da se dokoturam.

Uspjela sam.

Zakasnila na posao pola sata. Parking našla nasred ceste i ostavila ga tako u nadi da nitko neće zvati pauka.

Došla u ured i shvatila da nemam kave. Oh joy. Spustila se u kafić u zgradi da bi mi rekli da inače ne rade, ali su mi kavu ipak skuhali.

Barem nešto.

Stay tuned. Bad luck Doriana danas ima potencijala.

Broj komentara: 8:

Maja_Pčelica kaže...

Hahahha, nešto kao ja danas, zaspala (nije zvonio sat), smrznute kvake na autu (grebanje 15 minuta da bi krenula), čudni zvuk prednjeg lijevog kotača (auto na popravak), kašnjenje na posao pola sata. Ali je bilo kave :-)

Voodoo Blonde kaže...

pardon, no ja sam se tako počela tresti od smijeha na ovu sliku sa Sauronom olololololololol :D

Doriana Gray kaže...

I sad samo čekam da mi se lampa sruši na glavu :)

Anonimno kaže...

Doriana smiri, disi onak kao trudnice ili joga ljudici i misli relativno pozitivne misli mozda pomogne (i kloni ce crnih bijelih zutih i bilo kakvih macaka , pasa golubova il bilo koje zivotinje opcenito uzmi pauzu i pojedi cokoladu, d stola ili mali prst u nodicu od stola nemoj trcat da ti se potpetica ne slomi uglavnom pazi se) :PP sretno

Lendoxia kaže...

uh uzas, ali hugo :D otkad to nisam vidjela

Gear kaže...

JGL mama mija <3

Anonimno kaže...

ajme HUGOOOO, sad se pokušavam sjetit svih njegovih epizoda, ono sa deblovima i onog "izaberi jedan broj sigurno ćeš pogriješiti" a što se tiče toga da kad ti jednom krene nešto po zlu samo se nastavi dalje, ja ću ti samo reći da ja barem znam imat jedan loš dan, meni to ide po tjednima. ja doslovno znam imat loš tjedan od pon do ned, i onda kad dođe ponedjeljak i novi tjedan odahnem jer znam da je ovaj loš tjedan iza mene.

Sabaa kaže...

Meni je cijeli mjesec takav, sad to već shvaćam kao izazov.:D
http://sabaaphotography.blogspot.com/

Objavi komentar

Pokreće Blogger.