četvrtak, 21. veljače 2013.

Ain't nobody got time for that

Dotična dama mi je posljenjih mjeseci glavni uzor, njena poznata rečenica mi je nit vodilja i sveta mantra. Nalazim se u periodu života kada malo preslagujem prioritete i često se ulovim kako govorim kako nemam vremena. Ain't nobody got time fot that! 


Za početak, upoznajte se sa Sweet Brown. Zar nije dražesna?!

Ne znam kad sam zadnji put usisala sobu. U zadnje vrijeme pokupim samo vidljivu prašinu i kosu jer živim na tri adrese, na jednoj jedem, na drugoj spavam, a treću čistim. Ok, na četvrtoj radim, ali tamo "samo" radim i nije da moram prati veš...

Ne znam kad sam zadnji put pojela normalan obrok koji nije sendvič ili hrana iz menze, nego domaći obrok. Ok, lažem. Bilo je to u suuubotuuuuuu? Ili nedjeeeeeljuuuu? Uglavnom, kronično mi fali mi to...


Počela sam hodati vani bez šminke (čitaj, samo maskara i bb krema) i čudim se što Buncherice nisu već sazvale intervenciju.

Ne znam kad sam zadnji put odvježbala Jillian. Sva sreća, sad idem na ples nedjeljom pa nekako kompenziram.

Nokte ne lakiram već mjesec dana, što zbog čišćenja koje ih odere, što zbog toga jer stvarno ne stignem. Ain't nobody got time for that!


Izrast mi je cca 6 cm. Pametnome dosta. O vrhovima koji vape za šišanjem da ne govorim. Jednostavno nemam vremena odvojiti 4 sata za frizera (yap, toliko traje moje friziranje).

Sweet Brown je bila u pravu: Ain't nobody got time for that!

Za što vi nemate vremena?

Broj komentara: 7:

Lendoxia kaže...

nazalost trenutno imam vremena za bilo sto i ne znam kud bi s njim pa mi se posljedicno nista ne da >.< nadam se da ce uskoro bit zaposleniji raspored

the beauty department kaže...

Slazem se sa prvim komentarom. Uzasno mi je dosadno i imam vremena ali jednostavno mi je mrsko :D

Ali ona mi je zakon vec odavno! I ja se sluzim istim motom kao i ona :D

doriana gray kaže...

Cure, nadam se da ćete se uskoro moći ovim motom služiti iz istih razloga kao i ja... jer stvarno nećete imati vremena :)

Lia's Beautyland kaže...

U vrlo sam sličnoj fazi trenutno.. Šminkat mi se neda, kronično sam neispavana pa mi se ionako ne diraju oči koje su veličine krafni ujutro xD sam mrrrvica maskare tek toliko :) I puder, naravno. Nokti su također bez laka, odmaram ih i ne moram brinut oće mi se skrhat lak il ne. :P

Cynical Romantic kaže...

isto kao lendoxia. previše vremena. pa ne radim ništa, nemotivirana. izrast i meni sve veći i veći...

Anonimno kaže...

kako izići iz tih krajnosti? ja također u periodima kad radim nemam vremena za ništa, a kad ne radim ništa mi se ni ne da, jer sam u depri :)

nikako postići nekakvu zlatnu sredinu!

hejterica

nail crazy kaže...

bar za izrast ne moraš previše brinut, ombre je još uvijek in ;)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.