petak, 18. siječnja 2013.

Swatch: Illamasqua Lipstick Diablo

Illamasqua je nažalost odlučila prestati proizvoditi ovu predivnu nijansu. Neko je vrijeme bila u ponudi na ASOSu, no ja sam čekala neki kod ili sniženje i ruž je na kraju rasprodan. Već sam bila i zaboravila na njega, ali su me na Illamasqua-inom Beauty School Drop In-u bolno podsjetili kad su ga iskoristili u burleska looku. Uživo me još više raspametio jer je to baš boja koju sam oduvijek željela, prava rasna boja mesa. 
Pomirila sam se s tim da ga nikad neću nabaviti, no nakon mog slučajnog kmečanja u jednoj fejs grupi, javila mi se naša draga forumašica Jojo koja ga je, eto, slučajno imala a nije ga koristila. <3 I eto ga sad kod mene, fotosešn je odrađen i hrpa slika uslikana!

 Postoji li kakav dupe za ovu predivnu boju?
Broj komentara: 7:

Lia's Beautyland kaže...

Predivan je! *_*

Voodoo Blonde kaže...

e fotke su mrak <3 ja probala njega davno, kad je još bio u prodaju, prije cca godinu dana no uzela sam Growl koji mi mnogo bolje pristaje. ovo je lijepa nijansa svejedno :) mrzim kad izbacuju nešto iz prodaje, srećom ovo nije jedan on "mojih proizvoda" no da mi npr izbace podlogu u kamenu poludila bih jer mi je HG.

Anaviglam beauty blog kaže...

Baš je vražji odnosno apsolutno fantastičan !

Lendoxia kaže...

Steta sto je izbacen iz prodaje, bas je prava boja tamno crvenog mesa (bas mi je cudan taj pojam boja mesa kad svatko misli na neko drugo meso i drugu boju XD)

Unknown kaže...

Wow kakva crvena! Lajk! :)

chmi kaže...

Da, boju mesa svatko zamišlja na svoj način :D Moja je boja ogromnog odreska iz Toma i Jerrya :D

Anonimno kaže...

Predivan je, i ja bih jedan :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.