srijeda, 2. siječnja 2013.

Novo, novo, novo vrijeme


:Mean girls mode on:

Dakle, nakon Andree koju možete čitati na Girlyshu, odlazi nam i Dee koju možete čitati na Random pizdarijama. Koliko joj je blog loš, dovoljno govori činjenica da se zove kao tag na Bunchu. Lameeeee!


Dee je na ovom blogu bila totalno beskorisna i nimalo produktivna, iako je napravila dizajn pa ajde. Mada, dizajn šteka. Nismo sigurne radi li se o slučajnoj grešci ili Dee promišljeno trolla još od prošle godine.


Kako god bilo, Girly kaže da je Dee ide raditi novi Bunch. Neka proba. To je nemoguće jer su Buncherice jedne jedine, originalne, kreativne i da, imaju tamo neku nagradu. BUAHAHAHAHAHA!


Naravno, sada kada se otvorilo mjesto, svi bi htjeli biti Buncherica. Čak i Ivuschka koja je otišla iz Buncherica. Čini nam se da imamo Bunchception u igri.

izvor 1, izvor 2

Iako Dee u svom postu kaže da će nastaviti pisati i na ovom blogu, mi joj ne damo, jer je izdajnica, kopirantica, folirantica , najgora schlumpadinka ikad. Password je promijenjen. Da te vidimo sad kurvo, koje blogove ćeš ti otvarati?

Osim toga, kako pjesma kaže „Ti si nula, ja sam stotka, odnijela te votka“.:Mean girls mode off:
Draga Dee i Durice,
Nismo promijenile password niti vas mrzimo. Želimo vam obilje random pizdarija da imate o čemu pisati.
Nadamo se da ćete dogodine dobiti VIDI nagradu i da će vas netko otkriti da zaradite milijune. Zapravo, samo čekamo kada će se neka od vas pojaviti na 9gagu ili 4chanu sa svojim osobnim memeom.

Kurve.

Vaše Buncherice!

Broj komentara: 5:

Dee kaže...

awwww. <3

hvala na lijepim željama, također. :D

josipa24 kaže...

Hahaha! Sretno Dee s novim blogom!

Dee kaže...

hvala! :*

Barbara Barb kaže...

Morat cete pravit audiciju za nove Buncherice.. :D
I sretno Dee..

Dee kaže...

lol :D

hvala. :*

Objavi komentar

Pokreće Blogger.