subota, 5. siječnja 2013.

Bubbleesh giveaway rezultati + random trkeljanje.

Dakle. Jutros sam u random.org ubacila vas 21 koji ste komentirali, lajkali Bubbleesh na fejsu ili ga šerali na g+. Striček random izbacio 19, ja prebrojala i odbrojala do Zo. Zo čestitke, šalji nam podatke na mail ili fejs :)


Odmah najavljujem da se s Vitom vidim tek u utorak, a budući da u četvrtak putujemo nisam sigurna hoću li nagradicu moći poslati prije 21. U svakom slučaju ekstra ću se potruditi, ali evo, upozoravam da nebi bilo panike :)

Što se random dijela tiče, moram s vama podijeliti nešto što mi je poslao bojfrend (uz video 10 reasons why penises/cocks/willies are good. haj fajv na daljinu :D). 

 

Mislim da je ovo njegov oblik intervencije :D

Osim toga, hoće mi se tko pridružiti u novogodišnjim pizdarijama? Na Day Zero stranici napravila sam listu 52 stavri koje želim ostaviti u iduća 52 tjedna, odnosno ove godine. Stvari su pizdarije (i samim tim vjerojatnije je da ih dovršim) - pročitati knjige u svojoj visini, napisati poruku na vratima javnog WC-a, biti vegan mjesec dana, posjetiti festival i slično. Okej i diplomirati, al to je samo prirodan slijed događaja i priličan filler moje liste :D U svakom slučaju, ovdje ću vas izvještavati o napretku. 

Dio liste iskrižat ću već do kraja ovog mjeseca, a onda još dio nadam se i bar do proljeća.

U svakom slučaju, na listi trenutno imam samo 31 stvar, pa ako imate neki dobar challenge - bring it on (BIČEZ! :D - sorite, morala sam :D). Ako se sjetite nečeg stvarno brutalnog pišite, mogla bih napraviti izbor najgoreg i dati ostatku bančerica da glasa što od toga moram napraviti.

That could be fun.

Or not :D

U svakom slučaju, pucajte ;)

Broj komentara: 5:

Dee kaže...

OU MAJ GAD!


:radi listu:

Lastavitza kaže...

Uh, liste odluka i ja se ne slažemo nikako...možda je to prva stvar koju bih trebala staviti na listu? :)

Girly kaže...

Bravo, dala si Dee materijala za još jednu listu :fp: :D

Anonimno kaže...

imam super prijedlog za listu: da te netka prijateljica uredi - znači izabere ti odjeću za kojom inače ne bi posegnula i da tako moraš ići u grad. naravno nemoj izabrati frendicu koja voli zebra uzorak i lateks :P al neku čiji ti se stil sviđa, ali se ne možeš zamisliti u njemu. to stvarno oslobađa, vjeruj mi :D

Iva B. kaže...

Dee fak maj lajf! :D

Anonimusu sviđam ideju :) Ide na listu :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.