četvrtak, 27. prosinca 2012.

Moržanje je smisao života

Najprije da vas upoznam s jednom riječi koju sam izmislila sama – moržanje.

Svi smo mi nekada moržali, jer moržanje predstavlja ono blaženo stanje uma i tijela kada ležite i ne planirate se pomaknuti osim u slučaju (nedajbože) potresa, poplave, požara ili smaka svijeta kojeg uporno najavljuju, ali nikako da dođe. Zapravo i tada ćete vjerojatno samo skinuti mucicu s majice i čekati da vas Tsunami odnese negdje daleko gdje ćete nastaviti s moržanjem. Riječ je izvedena iz riječi morž koja označava divnog morskog sisavca s kljovama koji leži na plaži i ne radi ništa. Osim ako nije doba tjeranja. Tada radi na potomstvu, međutim i to je dio moržanja, jer nakon akcije slijedi relaksacija. Odnosno turbo moržanje.

Ovog Božića sam se bavila uglavnom samo s dvije stvari: jedenjem i gledanjem televizije. Red odojka, red šunkice, red sarmice, red kolača, red kave, red kolača i tako to...NE želim ni znati kako će izgledati moje šupendiranje s Jillian.


Badnjak sam provela u šatoru na Trgu s ekipom jedući nachose s umacima i pijući kuhano vino.

Dane sam provela moržajući i gledajući tv. Btw. Kad se sjetim zaliha čokolade koju imam u ormaru muka mi je, ali doći će red i na nju kad se malo odmorim.

U ovih par dana sam odgledala vjerojatno svaki božićni film na svim nacionalnim televizijama i iznimno sam sretna jer se pokrenuo HTV 4, iako ne gledam vijesti, ali mi to pruža osobnu satisfakciju.

Iskreno, znam da mnogi jedva čekaju da se sve vrati u normalu, ali meni ova abnormalna prežderavanja i prazan ured itekako pašu. 

Kako ste se vi moržali?

Broj komentara: 7:

Girly kaže...

Volim se moržat, moržat :D

Doriana Gray kaže...

Moržanje nam je u krvi

Unknown kaže...

Moržanje je odličan način relaksacije... Nastavljam do Nove godine u tom tonu, a onda se bacam na orbitrek. Doslovno, samo ću se baciti i moržati na njemu :D

Lendoxia kaže...

morzanje mi je zakon na plazi, ovako zimi ga nekako ne prakticiram :)

Gear kaže...

Već mi je muka od moržanja, pretjerano, zaista! Nabijam salo, samo tamanim, jedva odem na pilates i tako...koliko god je lijepo, nije baš efikasno :D

Doriana Gray kaže...

Gear, zato svi iza 6.1. upišu teretanu :D

Gear kaže...

hahahaha, istina :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.