četvrtak, 13. prosinca 2012.

Doriana u iPhone avanturi

Prije dva tjedna sam dobila iPhone. Netko u firmi je zaključio da bi ga trebala imati i prije nego sam se okrenula oko svoje osi sam završila u nekakvom uredu čekajući da potpišem za preuzimanje.

To je značilo jedno veliko "Zbogom" mojoj službenoj Nokiji koja pamti do 30 imena u imeniku prije nego krene brejkat, neprovjeravanju mailova i isprici "ne mogu na net". Jer s tom krntijom nisam mogla.


Btw, moram si nabaviti ove kondome za prste :)

Uglavnom, kad su mi uvalili taj neobični hipsterski apart uhvatila me glavobolja. Mrzim touch screenove. Posebno na mobitelima. Ne zato jer sam jako cool, nego zato jer tipkam uvijek i svuda i volim tipke jer se ne moram koncentrirati na samo tipkanje, nego prsti lete.

Prva poruka je bila urnebesna. Damn you autocorrect. Recimo samo da je dečko umjesto puse za laku noć dobio pišu za laku noć.

Onda je tu i kronično spajanje uvijek i svuda, traženje hotspotova i sl. jer je nekome u firmi palo na pamet da bi mogla pogledati to nešto veoma važno sad domah. Naravno, nikad nije toliko važno. No, dobro. To je moja procjena.

Jesam li rekla da poruku tipkam u prosjeku dvije minute? Tipkovnica bečka, ručetina lička.

Ah da, onda sam skinula i neku aplikaciju. Kao Miss Bimbo, ali na ajfonu (ili hajfonu, kako kaže moj tata). Pa sad to igram. Onako stalno. Skupljam dijamantiće i dolariće od dečka da si kupim haljinu. Jok, uopće nije igrica o sponzama.

Ah da, tu je i Instagram. Nisam se navukla. Sorkač. Sponza je zanimljivija.

Ne fotkam sve oko sebe, zapravo i kad pofotkam sam traljama iako me kolega fotograf uvjerava da je to najbolji fotić na svijetu jer ga uvijek imaš u džepu. I ne stavljam ništa više statuse na fejs.

Doduše, tu i tamo se zanesem pa skupljam dijamantiće dok nisam na wifiu. Pa nabijem račun. I tako to.

I provjeravanje mailova non-stop.

Nedostaje mi moja crna Nokija. Neka počiva u miru, kad mi već ovo čudo mira ne da.

Slike: kondomi

Broj komentara: 10:

Manon kaže...

Ovi kondomi za prste su prekrvavi :-D

Anonimno kaže...

:D
ja odolijevam toj maniji ajfonova, ajpedova i ostalih ajdrekova.
moj touch screen shit LG je upravo krepao po 5. put!!! i sad blaženo tipkam na prastarom mobu iz 2004., koji me nikad nije iznevjerio. poruku natipkam za 10 sek bez beda :S
i nema neta, ofc, blažen bio <3

hejterica

Doriana Gray kaže...

Blaženi bili mobovi bez neta!!!! :s

Dee kaže...

ja bi umrla bez smartphonea. :D

Snow kaže...

Blago tebi kad ti u firmi daju takav mob.:-) U vecini daju za sluzbeni neke krseve.Ja sam nedavno imala jedan HTC ekvivalent iphonu i uspjela sam da ga nepovratno unistim u roku od pola godine. Sad nosim Samsungov prastari koji je na dnu ladice prezivio i jedan fensi smensi LG i taj HTC.Oko NG cu da se pocastim nekim Galaxy-jem. Ma vidjeces navuces se na sve i svasta od njegovih mogucnosti:-)daj sebi vremena:-)

Doriana Gray kaže...

Snow, šta da radim, mnogo me vole :D

Unknown kaže...

Taman kad mi je ajfon bio zarastao za dlan jerbo sam ga non stop koristila, muž mi ga oteo i porodao...bem mu leglo...sad se jebendišem s nekim alcatelom koji doduše ima i tač i qwerty tipkovnicu, al jebiga, nije ajfon, nije kul, nema instagram...

Doriana Gray kaže...

Irena Bee... ne treba tebi novi mobitel, nego novi muž :D

Šalim se, ofc

Red Berries kaže...

Ja volem svoj iphone vise od icega,to mi je bolja polovica hahah..

Unknown kaže...

Kao da mi nije dosta blejanja po netu doma, pa moram slinit po njemu i kad izađem negdje. Damn you smart phones, long live real life!

Objavi komentar

Pokreće Blogger.