ponedjeljak, 24. prosinca 2012.

Badnjak (+ ANNY lak)

Dobro jutro :))

Volim badnjak, možda mi je i najdraži dan u godini, osim ono kada idemo na Bunch roadtrip <3.
Dan mi uvijek prođe u gužvi i pun je dobrog raspoloženja, hrane i pića. Sa dečkom imam tradiciju da svake godine idemo u grad na Badnjak, šetamo, tražimo poklone u zadnji tren, popijemo koji rakijicu, pojedemo fritule, odemo na ručak. Kasnije dođem do njega, gledamo prigodne filmove na tvu, ubijamo se u hrani, onda sa prijateljima odemo na polnoćku di se više smijemo nego smo ozbiljni, a nakon toga pričamo po putu do doma i zezamo se. Ako nam ostane nešto zapakiranih poklona onda to podijelimo, pojedemo još nešto, ušuškamo se u krevet i gledamo nešto :)

Na Božić budem doma sa svojima :)

Današnji plan je da idemo također do centra, a nakon toga idemo na sushi i jaaaako se veselim tome. Nije neki blagdanski ručak, ali hej, riba je :D To bi definitivno mogli uvrstiti u tradiciju što se mene tiče.

Za ovogodišnji look se još nisam odlučila, ali jučer sam napokon uspjela nalakirati nokte novim ANNY lakićem koji sam dobila od drage V. Radi se o nijansi 075 silent.Kakvi su vaši planovi za danas? :) Uživajte umjesto da se živcirate :*

3 komentara:

Little Happy Heaven kaže...

mi smo se doma podijelili tko ce sta tako da nema zivciranja. a na noktima imam istu nijansu, samo od rimmela :D (niki)

WildChild kaže...

baš me zanima kakav je taj sushi, nisam nikad probala :D
lijepi je lakić :)
planovi za danas - uživanje u jelu i piću (gdje god to bilo) :D

Lendoxia kaže...

lijepa crvena :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.