četvrtak, 29. studenoga 2012.

Zašto volim prosinac?

Dobar dan. Ja sam Doriana i božićni sam nacist.

Ili sam bila. Jer kako se čini, ove godine radim više nego ikad prije, i prosinac je lud ko šiba.

Nema veze, važno je da su pokloni već tu... tj. većina njih. Ali nije stvar u poklonima.

izvor

Možete me nazvati usamljenom babuskarom, ali ja jako volim osjećaj zajedništva koji vlada u to vrijeme. I boli me briga ako je fejk, jer ako tih par dana možemo zaboraviti sve nesuglasice, zašto to ne možemo cijele godine... zaštooooooooooooo?

Volim što se otkad znam za sebe bor u mojoj kući kiti na prvu nedjelju Adventa. I što svi misle da smo čudaci zbog toga.


Volim i božićne filmove od kojih prednjače Sam u kući i Najluđi Božić. Chevy Chase koji slaže lampice mi uvijek izmami osmijeh na lice.I Zameo ih vjetar koji gledam ispružena na kauč, s dekom, kavom i kolačem.I ridanje na Love Actually.Volim božićne i wannabe božićne pjesme. Kod mene doma uglavnom sviraju dva džentlmena: Sinatra i Buble, ali nemam ništa ni protiv ostalih. Bit će top lista! Uskoro! Ekskluziva!Mislim neki dan sam u autu pustila suzu na ovo...


Umirem za pastrvu za  Badnjak i muzgavce kod svekrve. Luda sam za kolačima. Dajem bubreg za jedan pravi božićni ručak s piletom umjesto purice. Volim i šampanjac u prijepodnevne sate, kad dođem na posao "vesela", a i ostatak ekipe je "veseo". Takvo je vrijeme. Volim i glupe igre koje organiziraju u firmi i 1101 božićni domjenak s uvijek istim kanapeima.

Volim Božić s ekipom, dok jedemo kobase i pijemo vino iza ponoći. I cerekamo se kao klinci kad netko izvadi vatromet. I kad dragi izvuče rukavice i kapu jer sam svoje zaboravila. I svoju šubaru, oh kako volim svoju šubaru.

Volim i kad kuka da nije znao šta da mi kupi i onda izvadi neki poklon koji me rasplače - jer to je ono što sam željela, a nisam ni znala. I kad spakira mamine muzgavce da imam za doma. I kada pleše samnom na swing klasike... U koje se zaljubio onog trena kad se zaljubio mene (kao i ja u funk, kad sam se zaljubila u njega).


Secret Santa je nešto što bi moglo postati Buncherska tradicija i  jednog dana kad budemo stvarno krnjave babe, darivat ćemo si olovke koje nećemo moći nanijeti jer ćemo biti ćorave.

I sad vam je jasno zašto ga volim. Volim ga jer volim ljude oko sebe. Volim vas sve.

xoxox
PMS-istična Doriana
Broj komentara: 10:

Just Cake Girl kaže...

awww mene je razniježio ovaj poooost :))) meni je genijalno kaj kittite bor na prvu nedelju adenta, i ja bi to :) da traje čim duže :D

Sara kaže...

Kao da sam ja tipkala ovaj post :D

Nela kaže...

aaaa, pocelo je pocelo....

Cekam playlistu....

Doriana Gray kaže...

Playlista stiže idući tjedan :)

Marinica kaže...

Niste uopće čudni, mi kitimo čim počne 12. mjesec.. evo sada ćemo okititi kuću u subotu ili nedjelju :))

anamy007 kaže...

Bozic bez Love Actually za mene nije Bozic... neku vecer sjedim u svom omiljenom kaficu, dok moj omiljeni DJ pusta glazbu i odjednom pocinju stihovi

I feel it in my fingers
I feel it in my toes

a ja se derem Christmas is all around

anonimna čitateljka blogova kaže...

Rajan Gosling....... :) ništa od teksta nisam zapamtila :D

Anonimno kaže...

ah da rajan i to s lampicama
ja kao strastvena heri poterovka bi sad vikala štramplice za zbor :D
i da smijem (a živim s roditeljima još pa ne smijem) već bi sve okitila s lampicama, pogotovo svoju sobu...ali tu je taj "prolupala je" efekt pa ništa stoga...još samo 4 tjedna :D
Andrea

cookandplay kaže...

Fino si to dočarala. Slažem se! :)

Sanda kaže...

Ovo kao da mi čitaš misli!!! :D Jeeej :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.