petak, 23. studenoga 2012.

What's New Pussycat?

Ova pjesma mi se vrti po glavi zadnjih tjedan dana pa je lagano vrijeme da je izbijem van (trenutno ispirem uši Amorphisom dok pišem ovaj post). Najučinkovitiji način izbijanja pjesme iz glave je, po meni, utuviti je nekom drugom. :D Zbog toga moj darling često nadrapa, a sada ste vi na redu buahahahahahahahah!
Naslov pjesme mi se učinio prigodan za ovaj post jer ću pisati o nekim mojim novim igračkama. 

Pa krenimo redom. :D

Najdraži ulov ikad! Gledam ih već stotinama godinama i napokon su moje! Naravno, uz sniženje od 50% u Shoeboxu, pa im je cijena bila kao i vani.

U Madnessu u Arena Centru sam si uzela nove skaterice, stare dajem staroj za po vrtu. Volim svratiti u Madness s vremena na vrijeme, imaju tene po fenomenalnim cijenama. Ove sam platila 150kn s tim da su kožne izvana. <3U NewYorkeru sam se počastila s majicama, prugasta duksa je bila 80kn (prije sniženja 220kn :/), zelena i krem majica po 9kn, majica s kosturskim glavama je bila 19kn. 
MTV majice sam uzela u spomen Headbangers Balla kojeg sam obožavala gledati kao teenager nekada davno. :DI na kraju, malo kozmetike:

Eyebrow Cake sam uzela pretprošli put na Illamasqua Drop In-u, a Illa ruž i Liquid Metal mi je proslijedila kolegica Do zajedno s Bourjoisovim Effet 3D MAX sjajilom. Avon ruž je stigao jučer zajedno sa šamponom i uljem za kosu (za koje sam već rekla da mi je odlično).


Što želite da prvo recenziram / swatcham?
Broj komentara: 7:

anamy007 kaže...

a sta nego illamasque proizvode, bar da parimo oci mi kojima je jos daleko :)

a cizme su genijalne... meni je ovo predivno al odbijam ih kupit iz cistog inata jer ih sad svak nosa. ko je prije bjezao na drugu stranu ceste kad vidi kozu i bodlje odjenom fura ovo... a ja volim bit posebna :D

evo ti i jedna pjesma koja se jako brzo uvuce u uho :D

http://www.youtube.com/watch?v=-idBwv68BTg

Dee kaže...

čmi, mrzim te.

:pjeva cijeli dan What's New Pussycat:

Fashion Disorder kaže...

Ajde sad brzo jedan outfit post sa novim čizmama! :) <3

chmi kaže...

anamy, illamasqua it iz :D men baš drago da su zakovice i koža postali trend, sad ću se nakupovati jer je ogroman izbor, kad tad će izaći iz trenda a ja ću imati ogromne zalihe svega buahahahahahahah. Zadavit ću te za pjesmicu! :D

dee <3

Fashion, jedva sam facu pokazala na blogu, za čitavo tjeleso trebam ogromnu količinu hrabrosti :D

Anonimno kaže...

te čizme i te tene. užas

chmi kaže...

svaka roba ima svoga kupca :)

Teky Frost kaže...

joj te JC cipele su predivneeeee

Objavi komentar

Pokreće Blogger.