četvrtak, 8. studenoga 2012.

Gledam, čitam, slušam...

Ovaj tjedan je bio bogat što se tiče filmova, dokumentaraca i glazbe. Sve je naravno obilježio koncert Depeche Modea i kupovina karata za isti. Iako je tek u svibnju 2013. dragi i ja nismo željeli ostati bez ulaznica, pa smo požurili i kupili karte za tribinu dolje. Radi se o kartama za 450 kn po komadu (yayks!), a cijena će im biti i viša nakon što se proda prvih 2000 komada. Iako nas je boljelo srce i duša, zaključili smo da kad ćemo, ako ne sad i (kao i uvijek, kao i za sve) ispljunuli pare.


U skladu s tim slušam Depeche Mode, koji je uz Rammstein jedan od bendova koji se stalno vozi samnom u autu. Otkrila sam fascinaciju pjesmom Dangerous s B strane Personal Jesus singlice.Dragi pak ima fascinaciju Michaelom Mooreom. Iako sama kolutam očima na njegove dokumentarce, drago mi je da se barem malo posvetio svijetu oko sebe. Njemu je većina tih informacija nova i napeta, dok sam ja obavila sve to na faksu i više me ništa ne iznenađuje, jer znam više nego što Moore prikazuje (btw. tip je dosta jednostran).Gledali smo i crtani Up!. Plakala sam jedno sedam puta, srce mi se lomilo i sve to skupa. On je skoro ugasio dvd, ali ja sam i dalje inzistirala na gledanju. Divan crtić, divan!Zatim je slijedio dokumentarac o Muhammadu Aliju. Volim biografske dokumentarce, a ovaj je fantastičan. Iako ne volim boks i nemam pojma o njemu. Ali to dovoljno govori koliko je zanimljiv.Čitam Zagorku. I dalje. Ostale su mi još dvije da dovršim GV, a onda se bacam na VSR i Republikance.

Broj komentara: 14:

Manon kaže...

Mi smo uzeli fan pit, isto smo upali među prvih 2000 tako da jeeeeej!!!

Doriana Gray kaže...

Go Depeche!

Lendoxia kaže...

rado bi na depeche ali cijena mi je definitivno ogranicavajuci faktor. pretpostavljam da ce bit predobro tako da zabavite se :)

Dee kaže...

i mi smo prošli tjedan pogledali Up, cmoljila ofkors. :D

Depeche :cry:

Doriana Gray kaže...

Dee plačeš li više zbog depechea ili upa :P

Dee kaže...

jednako :D

Doriana Gray kaže...

Drago mi je za čuti da si tako emotivna :P

Da nisi trudna/betežna/noseća/u drugom stanju? :P

Dee kaže...

nisam, jesi ti? :P :D

Doriana Gray kaže...

Jok :P

chmi kaže...

baby showeeer!!!!!!!!!!!!

Iva B. kaže...

Up je prekrasan, prekrasan crtić <3

Snow kaže...

Depeche Mode-uz Muse jedan od naj naj koncerata na kojima sam bila. A volim i Ramstein-izgleda da imamo slican ukus :-) Na tom koncertu necu biti, jedino ako me neko ne iznenadi :-)

Anonimno kaže...

da i ja volim up
i wall-e
i nema :)
A.

Unknown kaže...

Depeche!!! <3
i ja prijavljujem svoj fan pit :D
crknut ću od uzbuđenja do 5.mj :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.