ponedjeljak, 19. studenoga 2012.

Catrice 905 Steel my soul (swatch)

Već odavno pokazala sam vam ovaj lakić koji sam kupila, Catrice 905 Steel my soul, koji ima brushed metal effect. Prvo puta sam ga probala odmah nakon kupnje, šokirala se i potužila se lee koja mi je objasnila kako moram sa njim :D Lak je mat, jaaaako je gust i suši se strašno brzo. Ako ga nanesete puno i onda stavite drugi sloj povući ćete prvi dolje. Drugi puta sam bila opreznija i bila sam zadovoljna, sada smo se već navikli jedno na drugo.

Boja je krasna, nekakva sivo bež sa zlatnim česticama. Mat je, kako Catrice i kaže. Samo pod prstima ćete mu osjetiti teksturu. Treba ga oprezno lakirati, u tanjem sloju, a onda po potrebi dodati još jedan. Suši se stvarno brzo. Ima onu novu četkicu koja je u mixu  sa ovom bojom recept za katastrofu, ali da se izmanipulirati. Cijena je uobičajena, oko 20kn.

Kako vam se sviđa ova boja? Jeste li probali ovaj lakić? :)

Broj komentara: 5:

Manon kaže...

Boja je lijepa...volim te nedefinirane nijanse...

Little Happy Heaven kaže...

veeeeeeeeeeliiiiiiiikiiiiiiiiiiii lajk :D

Lendoxia kaže...

meni je super, nosila sam ga par puta, ali nikako ga swatchat

nail crazy kaže...

joj meni je super, i savršen i u jednom sloju *.*

Anonimno kaže...

Joj, meni je ovaj lak u mat verziji grozan, obavezno na njega stavljam bezbojni. Nisam skužila da je mat dok nisam prvi put lakirala nokte. Inače, meni su općenito mat lakovi bez veze, koja je uopće poanta laka ako ne da lakira nokte i da tako izgledaju, dakle, lakirano (sjajno)? S tim mat čudima izgledaju samo prljavi.
Naravno, imam i Steel my heart i za njega također vrijedi popravljanje bezbojnim.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.