ponedjeljak, 26. studenoga 2012.

Beauty review: Nivea purifying i peel off mask

Ove maske dobila sam prije sigurno mjesec dana, no u nedostatku vremena tek sada su došle na red da o njima pišem iako sam ih odmah isprobala.

Radi se o maskama Active purifying i Refining peel off.Purifying mask (lijevo na slici)
Pakiranje
Maska dolazi u standardnom pakiranju koji je prodviđen za dva korištenja. Pakiranje sadrži 2x po 7,5ml. Meni je ovo dostatno za 4 korištenja.

Što proizvođač kaže o proizvodu:
"Maska za čišćenje učinkovito uklanja višak masnoće, nečistoće i neželjeni sjaj te smiruje i ugodno zateže kožu."

Način upotrebe:
"Otrgnite jedan dio pakiranja, istisnite masku i nanesite ju na prethodno očišćenu kožu lica, posebno pažljivo na problematične zone, izbjegavajući područje oko očiju i usta. Ostavite ju 2-3 minute te isperite mlakom vodom. Dovoljno za 2 nanošenja. Koristite do 2x tjedno."

Moji dojmovi 
Maska je nježne, mint boje. Takav joj je i miris. Ne mint, nego nježan :D Nenametljiv i ugodan. Tekstura je gusta i neprozirna. Iako proizvođač navodi da je za dva korištenja, meni je ovo pakiranje bilo dovoljno za 4 korištenja. Masku sam koristila koliko je maksimalno preporučeno, 2x tjedno.
Lagano se nanosi, a tako i ispire. Ja sam slijedila upute sa pakiranja i držala po 2,3 minute na licu. Nakon korištenja koža je glatka, svježa i očišćena. Kao što i piše, uklanja neželjeni sjaj no ne u potpunoj mjeri nego ostaje prirodan izgled. Zadovoljna sam kako radi posao, iako ja volim nešto agresivnije proizvode, npr. više preferiram peeling. Proizvod mi nije izazvao nikakve neželjene situacije na koži.


Peel off maskPakiranje
Isto je kao i maske prije, jedino ovo sadrži količinski manje, pa ćete tako dobiti 2 pakiranja od po 5ml koja su meni bila dovoljna za dva korištenja kako su na pakiranju i napisali.

Što proizvođač kaže:
"Osvježavajuća maska nježno uklanja svu nečistoću, te mrtve stanice kože. Namijenjena svim tipovima kože, osim izuzetno sjetljive kože lica. Praktično pakiranje za 2 nanošenja. Koristiti 1-2 uta tjednouz redovne proizvode za čišćenje lica. Otrgnite jedan dio pakiranja, istisnite masku i nanesite ju na prethodno očišćenu kožu lica. Izbjegavajte područje oko očiju i usta. Ostavite 15-20 minuta, dok se maska u potpunosti ne osuši. Lagano odlijepite masku počevči od krajeva lica prema unutra. Ostake isperite mlakom vodom."

Moji dojmovi
Razveselila sam se ovo peel off masci jer sam ih ranije imala naviku češće koristiti, a sada zbog nedostatka vremena posežem za proizvodima koje se mora kraće držati. Ovo mi je došao kao mali gušt za sebe uzeti 10tak minuta :)
Miris je osvježavajući i lagan, a tekstura srednje gustoće te prozirno plavo zelena boje. Kod nanošenja nije bilo neki problema, nešto se teže nanosi od prijašnje, ali ako ste ranije koristili ove proizvode navikli ste na to. Jedno pakiranje je bilo taman za jedno nanošenje, nešto malo je i ostalo, ja obično preferiram nanijeti tanji sloj, ali svejedno da se dobro sve prekrije. Nije bilo potrebno 15 do 20 minuta kako je napisano na pakiranju, meni se maska osušila za kakvih 10 tak minula. Pretvorila se u lagani, glatki bijeli sloj koji sam u jednom potezu uspjela skinuti sa lica što je svakako prednost pošto se neki srodni proizvodi raspuknu pa moraš u 10 puta skidati. Nakon skidanja koža je bila glatka i svježa. Ovaj proizvod je još lakši od prošle maske, preporučam za korištenje ako nemate previše nečisto lice koje ne zahtjeva agresivne proizvode. Bolje me je matirao nego maska prije, baš kako i volim, no zamjerka mi je što kada se nanese na lice, umjesto prvotnog nježnog, svežeg mirisa, na licu se pomalo osjeti miris alkohola koji meni osobno smeta, a nekom drugome možda neće.

Oba proizvoda su zadovoljila moje potrebe, različiti su, a ja volim imati doma više različitih proizvoda, zavisi o stanju u kakvom je moja koža tog trena, tako da ću svakako nabaviti ponovno :) Oba proizvoda su namijenjena mješovitoj te masnoj koži.

PR uzorci

Jeste li vi probali ove proizvode? Kakva su vaša iskustva? Što vi preporučujete? :)

3 komentara:

josipa24 kaže...

Nisam još probala ali vjerojatno hoću jer dosta koristim razne maske za lice. Moj favorit je Balea - Mrtvo more i žao mi je što je nema za kupiti u nekoj tubi nego samo u tim malim vrećicama.

anamy007 kaže...

koristila sam obe nekad davno. nisu lose al za tu cijenu ima i boljih

Marinica kaže...

Baš sam čekala ovu recenziju.. i mislim da bih mogla probati, barem ovu prvu :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.