subota, 20. listopada 2012.

one girl's trash, LMC's treasure?

Ovo će biti jedan vrlo random post, pa vam predlažem da dohvatite kavu i pustite pozadinsku glazbu :)


Dakle, nedavno sam vam pisala o stranici gdje tu i tamo znam zamijeniti ili kupiti neki komad odjeće. Nekoliko vas pitalo je o kojoj se stranici radi, pa evo linka. Neki dan sam obavila svoju drugu zamjenu - za jedan tanji pamučni puloverić koji mi je jednostavno bio prekratak i obukla sam ga dva puta dobila sam ovo najflafi bež čudo ikad koje želim oženiti :D


Mislim da će vestica divno ići uz jednu malo grublju jesensku jaknu koju imam, pofotkati ću neke outfite u idućem postu :)
Treća novost je moj leopardasti šal kojeg, da, nosim u javnosti :D I ekšli volim jer je super topao za grijati se navečer poslije neplanirane pive kad jako zahladi iako je čitav dan bilo toplo. I ja imam samo nešto ful lagano na sebi.


Osim toga, jučer smo imali banč gathering/čajanku kako bismo razmijenile trenutne rođendanske poklone i vidjele Aletu koja nam se danas seli :KRY: Aleta je prva bančerica koju sam upoznala još na prvoj godini faxa i iako se, otkad sam se preselila u drugi kvart, nismo više viđale na tjednoj bazi užasno će mi nedostajati ta opcija da ako poželimo u 10 minuta dogovorimo kavu na pola puta :(
Osim što sam pojela više tortilja i Domaćice nego ikad u životu, od samoprozvane hoarderice dee i girly dobila sam (one su izvadile, ja ščepala, tako to ide :D) ova rumenila -


Nikad prežaljeni Essence Best Friends je girly izvadila iz svog golemog ladičara jer ga, budimo realni, ne treba, a ja imam tendenciju zakačiti se za jeftina rumenila izbačena iz prodaje :( Ivuška je ugrabila deeino.
Ova dva okrugla rumenila su BeYu 270 i 133. Sjećam se da je BeYu iz prodaje izlazio ljeto iza moje prve godine faxa kad sam radila na kiosku i opsesivno gledala Sex and the City kojeg mi je dee spržila :D Ključna neka godina :D Tad sam si kupila neku ultra pigmentiranu paletu sjenila. Koji fail. Bilo kako bilo, oba su jako nježna i prirodna na licu, a moja kolekcija trenutno broji 10 praškastih i 2 kremasta rumenila :fp: (U moju obranu sjenila i proizvoda za usne nemam uopće!!)
Posljednji na slici je Oriflame Pink Blush koji me jako iznenadio. Inače imam (neopravdanu?) averziju prema kataloškoj prodaji, ali nakon svočanja ove ljepote i on je otišao samnom doma.

Za kraj (yes, there's mooree!), uzela sam i ovaj Eveline balzam za tijelo, a girly me na kraju večeri gađala L'Orealovom BB kremom koja joj je pretamna.


Knjige sam iskopala iz girlyne police jer mi se čita nešto lagano, a i budimorealni, trebala sam paravan da odem gnjaviti zekonju u drugu prostoriju :D

Recenzije BB kreme će skoro jer pretpostavljam da vas to zanima, ostalog po željama :)

Broj komentara: 7:

Dee kaže...

pjesma :rofl:

predlažem da nam odsad svi postovi imaju soundtrack :D

Anleah kaže...

Ovo je fantastično. Zašto nema bosanske verzije ovih swap-ova :(? Ili ako ima što meni niko ne kaže :(?.
Podržavam prijedlog za soundtrack-ove!

Lastavitza kaže...

Anleah, a da mi ovo isto pokrenemo u BiH?

Krasno flafi bež čudo <3

Unknown kaže...

meni je najviše u oko upalo ovo "gathering/čajanka". čajanka?! for real? pa koga vi lažete?! :D

Ipanema kaže...

hehe zna se kaj je cajanka :P

doriana gray kaže...

Nitko ne kaže da u čaju nema ruma :D

Gear kaže...

Odličan vam je blog, moram napisati konačno :D..svakodnevno ga otvorim, ovisnik o netu, znam :/, moje krpice su super stvar, neko vrijeme prodajem/mijenjam tamo i sve pohvale.
Pozdrav, Gear

Objavi komentar

Pokreće Blogger.