četvrtak, 4. listopada 2012.

Fat & furious: onaj savršeni filing kad staneš u hlače br. 36

Neki dan me naša vjerna čitateljica dostoievskaia podsjetila na Jillian i na Fat & furious, pa evo reporta.

FYI i dalje vježbam redovito. Nakon pauze za godišnji i jedne manje pauze uzrokovane ozljedom ponovno sam se u punoj pari bacila na Jill i njene programe.

Body Revolution nisam dovršila, jer mi je iskreno zadnji level bio prebrutalan i štitnjača me upozorila da ne može to izdržati (čitaj – nesanica), pa sam se prebacila na miksanje.

Trenutno miksam levele iz Ripped in 30, a vikendom odradim No More Trouble Zones (subota) i Banish Fat Burn Metabolism (nedjelja). Kad mi ripped dosadi, miksat ću levele iz Body Revolutiona (uz iznimku zadnja dva videa).

Jedem puno i kvalitetno. Trudim se ne trpati junk u sebe, iako ima vikenda kad se ubijem u palačinkama s nutelom i na kraju još ubacim jednu čokoladu. Ali u PMS-u sam bila, pa se pravdam da barem ostatak tjedna, a i mjeseca provodim svoj ne-tako-strogi-režim.Za doručak jedem miks žitarica s lanenim sjemenkama i jogurtom, a ponekad, ako sam jako gladna dodam malu šnitu raženog kruha s maslacom od kikirikija i pekmezom.

Oko 11 sati pojedem neko voće. Zatim oko 12.30 slijedi ručak – donešen od doma da znam što jedem ili pola porcije iz restorana (dijelim s kolegicom). Iznimka je pastrva s blitvom. U 15 sati pojedem još jednu voćku, a oko 17.30, kad se vratim s posla je večera. Nakon toga obično još klopam samo posni iza treninga ili neku sitnicu da popunim želudac ukoliko sam gladna.

Pijem jednu kavu dnevno i ne pijem sokove.

Gdje me sve to dovelo?

Dovelo me do toga da su zadnje hlače koje sam kupila 36. Yap. Kada sam počela s vježbanjem prije pola godine, opasno sam se bližila broju 40. I dalje ne mogu navući skinny jeans zbog svojih muškobanjastih listova, ali apsolutno sva odjeća koju sam kupila zadnjih par mjeseci je broj manja. Trenutno sam na 63 kg (prije mora sam bila kilicu lakša), ali osjećam se kao da imam još manje, sva sam poletna i puna energije što je za mene hipotireoznu jako neobično.

Tako da, moje drage supatnice u vježbanju s Jillian, zuzanama, Tracycama i sličnima, ne odustajte. Isplati se.Ako ne zbog onog savršenog osjećaja kad staneš u hlače br.36, onda zbog onog kad nakon treninga znaš da možet prebiti bilo koga. Ali to ne učinite - jer vi ste svoje dokazale.

1 komentar:

velvet_eyes kaže...

Čestitam!!!! Jako mi je drago radi tebe! I super da se osjećaš odlično u svojoj koži....Ja samo odgađam i odgađam to treniranje :/ Aliii bit će bolje :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.