četvrtak, 20. rujna 2012.

Random moments with Doriana

Kraj kolovoza i cijeli dio rujna dosad su mi obilježili emogej trenuci. Nije da sam u PMS-u, ali raspoloženje mi je promjenjljivo kao i vrijeme vani. Možda je i do krnjiga koje čitam i filmova koje gledam.

Prvo sam pročitala Mostove okruga Madison. Ja sam jedna od onih koje film nikad nisu pogledale (Eastwood nije my cup of tea). Idealno za predmenstrualno, postmenstrualno i menstrualno stanje.
Druga knjiga je od Marguerite Duras Ljubavnik. Reći ću samo:
Btw. žena koja se bavi pročavanjem Marguerote Duras se zove durasologinja. He, zar to postoji?
Treća je Seksualni život moje ujne. Fantastična knjiga o prevari i zašto se one događaju i kako u cijeloj priči ponekad nema bad guya. Svakako pročitati.

Četvrta je Kći Lotrščaka. Knjiga koju punih 15 godina imam na polici, ali je nisam čitala jer sam mislila da je dosadna. Greška mog života! Knjiga je genijalna, osim Manduše koja je takav pain in the ass da se pitam koji kuki Divljan ne oženi Dodolu. Uglavnom, preporuka definitivno!
izvor 1i2, i 3

Slušam Toma Waitsa. Pametnome dosta.


Gledala sam Talentiranog gospodina Ripleya po zilijunti put. Genijalan film. Nema emogej momenata, ali obožavam prepucavanja Philipa Seymoura Hoffmana (kojeg obožavam) i Matta Damona (koji mi je također divan). Slinim i za odjećom Cate Blanchett i Gwyneth Paltrow (kojoj je ovo uloga života – glumi bezličnu, neurotičnu žensku LOL).


Gledala sam i Avengerse. Batman je bolji.


Kad smo kod Batmana, moja ekipica za maškare ide kao Batman cast... Ja sam dobila ulogu Mirande Tate i već sam nabavila crvenu toaletu za scenu s maskenbala. Zar nije divna? Dragi ide kao Joker. Nevjerojatno koliko sliči na Heatha Ledgera kad ga zamaškaram.


Broj komentara: 7:

dostoievskaia kaže...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sad kad si rijesila Kci Lotrscaka, baci se na bilo sta drugo od MJZ!!!!!! Ja je APSOLUTNO obozavam i godinama kako zavrsim jednu njenu knjigu, krenem s drugom. Sta god citala tog trenutka, "zacinim" s malo MJZ u "pauzama" :) Moja preporuka su Plameni inkvizitora, mislim da ces na nju najvise cviliti, divno su portretirani likovi!!!

Anonimno kaže...

Molim te,molim te,molim te podijeli slike sa nama kada se središ za maškare. Mogu si samo misliti kako ćeš hot biti. *girlcrush*

doriana gray kaže...

Dostoievskaia - Tajna Krvavog mosta je dopola gotova

Anonimno - bumo vidli :D

Anonimno kaže...

Tom Waits<3 Tako mi je drago što sam pogledala blog ujutro uz kavu.<3

Snow kaže...

Jao kad se sjetim kad sam kao klinka citala MJZ i Gricku vjesticu :-) I dan danas zamisljam kako bi sjajno izgledao taj film kad bi ga holivudski filmasi snimili u nekoj raskosnoj kostimiranoj produkciji,aaah :-)
Citala sam i Ljubavnika i Mostove o m,ovu o ujni ne :-)Prve dvije ok,mada u zadnje vrijeme izbjegavam takve knjige i teme :-)

Manon kaže...

Seksualni život moje ujne je pregenijalna knjiga... i Mostovi... Mostovi me dotuku svaki put kad ih pročitam....

anamy007 kaže...

Mostove okruga mdison citam bar dva puta godisnje. A sve Zagorkine knjige obozavam

Objavi komentar

Pokreće Blogger.