subota, 22. rujna 2012.

it's my party...

Danas je moj dan i nemam pojma što bih pisala. Vozila sam samo jedan dan i iako sam prekršila svako postojeće prometno pravilo živa sam. U jednom trenu je instruktor samo fejspalmao i reko "Ma vozi samo dalje" :D Nisam pogledala niti jedan film. Prošla sam doduše bizarni kolegij s drugog odsjeka koji mi je bio posljednji ispit EVAR. Dobro, možda me jednom pukne upisati postdiplomski, ali za sada sretno vičem EVAAAR svima koji me pitaju :)


Otkrila sam hrvatski sajt za prodaju odjeće i kupila si haljinicu. Običnu crnu do iznad koljena sa zakovicama na naramenicama. I Gliss Kur mini tretman koji mi je u torbi stajao tjedan dana skupa sam papirnatim vrećicama za pecivo. I žoharima, nebi me čudilo.


Da, čopila sam i girly pred nosom jednu čmiinu haljinu (to se valjda karma iskupila za onaj dildo kojeg sam  golim rukama primila). Dugu, crnu sa zakovicama na naramenicama :D Bit će super na ljeto uz gladijatorice. Ovu kratku mislim nositi na štrample, čizme i kardigane već sada.

Enivej, poslikala bih sve to, ali znate i same koliko je crna odjeća nezahvalna za slikanje. Poslikala bih i svoju novoošišanu kosu, al nisam girly pa sam dosadno plava i ravna.

Inače, genijalan mi je Frank Ocean. Mislim, znala sam da je dobar, al opsesivno sam ga ripitati počela tek neki dan -


Počela sam gledati i novu seriju sa starim (JAKO STARIM!) Matthewom Perryjem, Go On -


Za sad nisam baš oduševljena, podsjeća me na New Girl s tim quirky forsom. S tim da gospon Perry nije Zooey kod koje to iz nekog razloga svi vole tako da sam još uvijek on the fence.
S druge strane nije to ni tako loše, stare sezone Fringea i Officea wait for no one.


Za kraj ovog potpusno besmislenog posta - najdivniji blog <3 Dođe mi da obojam sobu u bijelo, kuham organsku hranu i nabavim profesionalni fotić. Znam da bi Doriana bila oduševljena :)

Broj komentara: 7:

Dee kaže...

meni se sviđa Go on, simpa je. Chandler <3

Lendoxia kaže...

ovaj go on izgleda zanimljivo, mislim da bi mogla cekirat, kao treba mi jos koja serija na popisu XD

Just Cake Girl kaže...

Super dan :D Sviđa mi se ovaj blog :D

Lastavitza kaže...
Autor je uklonio komentar.
Lastavitza kaže...

Mogla bih pogledati Go On, ali samo ako Perry u ovoj seriji nije kao Chandler. Iako mi je u Prijateljima bio najdraži lik, ne bih voljela gledati "istu" seriju.

Anonimno kaže...

ej, zanima me od kud si naručila haljinicu koju spominješ
:)

anamy007 kaže...

da i mene ta stranica zanima :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.