petak, 28. rujna 2012.

Beauty Review: Neutrogena Visibly Clear lotion

Kao što mu i samo ime kaže, ovaj losion služi za micanje crnjaka s vaše face. Koristim ga oko mjesec dana i sada mogu reći da je faza testiranja prošla te da je proizvod zadovoljio.


Što obećavaju na pakiranju

Neutrogena Visibly Clear tonik za uklanjanje mitesera dubinski čisti i njeguje problematičnu kožu. Inovativna formula na bazi salicilne kiseline djeluje višestruko:
1. Čisti pore i uklanja odumrle stanice s površine kože
2. Uništava bakterije i pomaže ozdravljenju kože
3. Sprječava zatvaranje pora
4. Umiruje i vraća vlažnost njegujući kožu
Nakon uporabe, koža je vidljivo čišća i mekša.


Pakiranje

Proizvod se nalazi u najobičnijoj plastičnoj flašici s rupicom na vrhu, nema tu neke filozofije. Praktično i jednostavno.


SastavMoji dojmovi

Imam mješovitu kožu s izraženim crnim čudovištima po nosu i oko nosa. Ovaj tonik mi je definitivno pomogao u borbi s njima, uvelike im se smanjio broj a i pore su mi manje. Sam tonik nije namijenjen osjetljivoj koži, ima dosta alkohola i on se osjeti kada se nanosi na lice. Ako imate osjetljivu ili suhu kožu, a ipak želite isprobati ovaj proizvod preporučujem vam da ga koristite strogo lokalno jer je mom đon-obrazu pomalo neugodno dok ga koristim.

Tonik koristim navečer nakon micelarne i svaki put se šokiram koliko još prljavštine nađem na vati, zaista odlično čisti. Sve četiri točke navedene na pakiranju tonik ispunjava, iznimno sam zadovoljna i ponovo ću ga kupiti. Možda se odlučim i za još nešto iz te linije.


Cijena i dostupnost

Tonik sam kupila u Bipi za vrijeme akcije na preparate za lice. Redovna mu je cijena 44.90 kn, što se čini dosta skupo no dovoljna je mala količina na vatici za cijelo lice.


Zaključak

Ako imate problema s miteserima, svakako probajte ovaj proizvod. Neće ih u potpunosti uništiti, ali će ih značajno smanjiti.
1 komentar:

Marinica kaže...

Juhu, baš tražim nešto žestoko s puno alkohola jer to najbolje čisti lice! Imala sam jedan od Garniera koji je bio odličan pa se prestao proizvoditi pa sam poludjela pa sam isprobala Clean & Clear zeleni i bio je dobar, pun alkohola :D Pa sam htjela još malo dalje pogledati i uzela od Rosala i zeznula se jer je previše blag za mene, ne vjerujem da dobro očisti kao neki drugi i sada mi je ovaj definitivno sljedeći na redu za kupiti!! Ko naručen post :))

Objavi komentar

Pokreće Blogger.