utorak, 25. rujna 2012.

Beauty review: Cadeavera pjena za lice


Kao što sam obećala, evo recenzije. Radi se o Mullerovom brandu Cadeavera. Za ovu pjenu sam čula na forumu. Cure su ju jako hvalile pa sam odlučila probati. Košta samo 16kn i dobije se 150ml. A pošto obožavam pjene u bilo kakvom obliku onda nije bilo dvojbe :D 

Evo što deklaracija kaže:
CV Face osvježavajuća pjena za čišćenje. S ekstraktom nara i kiselice. Za normalnu i mješovitu kožu. Čisti kožu od prljavštine, šminke i masnoće. Ekstrakt nara intenzivno hidratizira kožu. Ekstrakt kiselice smanjuje pore i regulira mješovitu kožu. Pjena je označena kao 25+ godina (nisam daleko od toga, hihihi :D )

Nakon nekoliko dana testiranja mogu reći da sam jako zadovoljna. Potrebno je tri puta stisnuti (veličine oraha) i to je dovoljno da bi se očistilo lice. 


Moja koža je osjetljiva i pomalo dehidrirana, a na T zoni i mješovita. Nakon prvog umivanja navečer, namjerno nisam stavila kremu i moram priznati da isušuje manje od Baleinog gela za čišćenje. Ujutro sam se probudila s glatkom kožom :) Nije mi stvorila nove prištiće ni ljuskice zbog suhe kože, čega sam se iskreno bojala. 

Što se mirisa tiče, nježan je, diskretan i svjež. Ne volim puderaste i zagušujuće pa mi ovaj miris super odgovara. <3

Od 1 do 5, dajem joj ocjenu -5. Cijena je više nego odlična, čini mi se da će dugo trajati, ne isušuje pretjerano, dobro očisti. Proizvedena u Njemačkoj. Minus joj dajem zato što je dostupna samo u Mulleru, a znam da ga nema svugdje i možda će nekome biti problem nabaviti ju. 

Inače, preporučam! :)) 

1 komentar:

Tea kaže...

i meni je pjena zakon! super jeftina,odlicno odradi posao i vrijedi potegnuti 20ak km do mullera zbog nje (i aveo odstranjivaca laka).

Objavi komentar

Pokreće Blogger.